La formació en línia no s’atura al 2021

La formació en línia no s’atura al 2021

Es consolida l’increment d’un 50% de participació en la formació no presencial per a exfutbolistes del Barça

El nou any arrenca amb noves propostes formatives -totes gratuïtes i en línia- de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, adreçades a exfutbolistes del Club que volen millorar la seva capacitació professional. Arran del confinament i del canvi de la formació presencial a on-line el nombre de participants en els cursos que proposa l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha augmentat de forma considerable. El primer trimestre de 2020, quan encara van poder a dur-se a terme sessions in situ, el nombre d'alumnes va ser de 38 i de participacions de 45. A partir de la implantació dels cursos via web l'augment va ser de 20 punts, situant el nombre d'alumnes a 55 i el de les participacions a 62, durant el segon trimestre de 2020. L’augment es va mantenir en l’últim trimestre de l’any on el nombre d’alumnes va ser de 54 i el de participants de 59. Aquest creixement mostra que la formació digital ha estat un èxit durant els últims mesos en els quals la Covid-19 ha trastocat el que coneixíem com a antiga normalitat.

Els cursos d’Anglès es renoven

L’Agrupació de Jugadors obre el 2021 amb 4 propostes per a continuar amb la formació: Anglès, English for Football Coaching and Management II, Anàlisi de partits i entrenaments en temps real, i el Webinar App’s per cuidar la teva salut, són els nous cursos per aquest primer trimestre de l’any.

Dues de les propostes amb les quals es va tancar l'últim trimestre de 2020 com van ser, Anglès i English for Football Coaching and Management, continuaran formant part de l'oferta formativa després de la bona acollida i l'interès dels participants per a poder seguir amb l'aprenentatge d'aquestes. La primera de les ofertes s'iniciarà a partir de la setmana del 21 de gener, i English for Football Coaching and Management II, ho farà el dimarts 26 de gener i es perllongarà cada dimarts fins al 30 de març.

foto 4 trimestre 2020 promo
Oferta formativa

Una nova eina per analitzar partits i entrenaments

D'altra banda per aquest nou any s'afegeixen dues noves propostes. La primera d'elles és el curs d'anàlisi de partits i entrenaments en temps real. Aquesta formació comptarà amb Lluís Cases i Xavier Guilà creadors de la plataforma de formació esportiva en línia Vibliotec. Aquesta empresa té com a objectiu sumar coneixement i esport per tal de fer arribar l'experiència professional en l'àmbit esportiu dels seus docents a tota la comunitat. Al curs s'explicaran nous sistemes d'anàlisi que s'utilitzen avui en dia per corregir situacions del joc en temps real. Les classes començaran el 15 de febrer i acabaran el 29 de març. S'impartiran cada dilluns i dimecres de 18.30 h a 20 h de forma digital.

La segona de les novetats formatives per aquest  primer trimestre de 2021 serà el seminari en línia: App’s per cuidar la teva salut. En aquestes dues sessions de poc més d’una hora, que es duran a terme els propers 9 de febrer de 18 h a 19.15 h i el 16 de febrer a la mateixa hora, els participants podran fer un recorregut per a conèixer una selecció d'aplicacions que els ajudaran a gestionar i millorar la salut des de diferents perspectives; tant l’esportiva, com l’alimentaria o la de la son. El seminari estarà impartit per Jordi Flamarich, formador expert en xarxes socials i noves tecnologies.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut