"Volem continuar sent allò que ens hem sentit sempre, part de la història del Barça"

Carta del president de l'Agrupació davant les eleccions al FC Barcelona

El president de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Ramon Alfonseda, ha expressat el desig de l'Agrupació "d'acompanyar el nou president i la junta directiva" que sortiran de les eleccions del proper 7 de març. En una carta dirigida als membres de l'entitat, Alfonseda manifesta que amb la nova presidència "volem continuar sent allò que ens hem sentit sempre, part de la història del Barça (...) perquè el nostre desig és que el Barça continui essent més que un Club i que l'Agrupació hi pugui contribuir en tot el que sigui possible". El president de l'Agrupació posa com a exemple dues de les prioritats de l'associació per als propers anys: el creixement i integració del màxim d'exfutbolistes blaugrana i la consolidació i diversificació de la tasca de la Fundació de Jugadors.

A la carta adreçada al miler de membres de l'entitat, Alfonseda reconeix que l'Agrupació no seria on és ara "si la dotzena de presidents del FC Barcelona en els últims 60 anys no hagués tingut una sensibilitat cap a aquells i aquelles que han suat la samarreta blaugrana". En referència als tres candidats a la presidència del Club, Alfonseda afirma que "només pel fet de presentar-se a les eleccions en un moment com aquest, demostren una gran estima i compromís amb el Club".

Els candidats, a l'Agrupació

L'Agrupació ha convidat formalment els tres candidats a presentar les seves propostes per al Club davant el col·lectiu d'exjugadors i exjugadores i també l'encaix de l'Agrupació en la seva visió del Club. A hores d'ara s'està parlant amb les diferents candidatures per tancar les dates i format d'aquests actes, tal com s'han vingut celebrant en processos electorals anteriors.

A continuació reproduïm el contingut de la carta íntegrament:

DAVANT LES ELECCIONS AL FC BARCELONA

A l’Agrupació de Jugadors observem amb molt interès el procés electoral al FC Barcelona. Aquestes eleccions arriben en un moment històric excepcional i de gran transcendència pel present i futur del Club, i les persones que se’n facin càrrec afrontaran una etapa plena de reptes i oportunitats. I només pel fet de presentar-se a les eleccions en un moment com aquest, les diferents candidatures demostren una gran estima i compromís amb el Club. 

Des de la creació de l’Agrupació, el 1959, la nostra història ha estat marcada per la il·lusió i compromís dels nostres membres i l’esperit solidari, que amb tota la modèstia possible ens ha portat a ser una entitat única a Europa en l’acompanyament d’exfutbolistes d’un Club. Del primer equip i de qualsevol categoria. Homes i dones. Però això, que encara té un llarg recorregut, no hauria estat possible si la dotzena de presidents del FC Barcelona en els últims 60 anys no hagués tingut una sensibilitat creixent cap a aquells i aquelles que han defensat la samarreta blaugrana. Alguns exemples d’aquesta col·laboració són un sistema consolidat d’ajudes i formació i la participació en actes de Penyes i la Fundació.

Volem continuar sent allò que ens hem sentit sempre, part de la història del Barça. I ho farem acompanyant el nou president i la seva junta. Perquè el nostre desig és que el Barça continuï essent més que un club i que l’Agrupació hi pugui contribuir en tot el que sigui possible. Creixent i integrant al màxim d’exfutbolistes de la casa i consolidant i diversificant la tasca de la Fundació de Jugadors. Durant els propers dies convidarem els candidats a explicar-nos en primera persona quins són els punts del seu projecte i també l’encaix de l’Agrupació dins la seva visió del Club.

El centre de l’Agrupació és l’exfutbolista del Barça, des de les diferents perspectives i necessitats. Una sensibilitat que estem convençuts que també tindrà el futur president del FC Barcelona. Perquè, guanyi qui guanyi, guanyarà el Barça.

Ramon Alfonseda i Pous

President de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut