"Sempre he volgut estar al costat dels nostres herois"

Joan Laporta protagonitza la segona de les trobades amb els candidats a presidir el FC Barcelona

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va celebrar aquest dijous 11 de febrer una trobada amb Joan Laporta, candidat a la presidència del Club a les eleccions que es faran el 7 de març. La reunió es va fer a la seu electoral de la candidatura i va comptar amb la presència del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, el vicepresident Tente Sánchez i altres directius. A l'acte hi van participar de manera virtual una cinquantena de membres de l'Agrupació, que van seguir les explicacions de Laporta i van poder formular-li diferents qüestions. Tot i el moment complicat que viu el Club, Laporta és optimista i està convençut que la situació es pot revertir amb un pla de xoc: "hem de veure el got mig ple, tenim uns grans actius que ens han de portar noves fonts d'ingressos".

Les boques del Camp Nou, amb noms d'exesportistes del Club

Al llarg de la seva explicació, Laporta va anunciar algunes mesures relacionades amb la recuperació de la memòria històrica del FC Barcelona. És el cas de la creació d'un "Passeig de la Fama" al Museu, el bateig de les boques de l'Estadi amb nom d'exesportistes blaugrana o la participació d'exjugadors en els centres experiencials del Barça que Laporta té previst "obrir arreu del món, i que seran un exemple de com volem exportar el nostre sentiment i història". "Sempre he volgut estar al costat dels nostres herois", va afegir Laporta, a qui Alfonseda va recordar alguns moments de relació amb l'Agrupació quan havia estat president blaugrana entre el 2003 i el 2010, com la seva participació als entrenaments setmanals amb els exjugadors del Club als camps del Mini.

Reunió Agrupació - Joan Laporta

Comissió Club - Agrupació

Laporta es va comprometre a crear una comissió de treball amb l'Agrupació per abordar els temes que més preocupen al col·lectiu d'exfutbolistes del Club, com el retorn de la seu de l'entitat a la zona de l'Espai Barça, compromís a què va arribar l'anterior junta directiva. "La meva voluntat és que estiguem tots junts -va afirmar- és el que ens portarà la lògica". En aquesta comissió es tractarien qüestions com el finançament de l'Agrupació, que actualment arriba en una gran part de l'aportació voluntària que fa el primer equip del 0,5% del seu salari. "La col·laboració hi serà tota, de la mateixa manera que quan vaig ser el president del Club vam ser els pioners amb firmar un conveni amb l'Agrupació, cosa que em va emocionar i il·lusionar".

Pes d'exjugadors i vinculació amb els ODS

Pel que fa al projecte esportiu, Joan Laporta va assegurar que "el talent que ha sortit de casa és prioritari", i per això vol motivar els jugadors i tècnics actuals tant del futbol professional com del futbol base. Un altre aspecte que va voler destacar Laporta va ser la seva proposta de vincular el FC Barcelona amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la creació d'una Àrea de Sostenibilitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut