Reconnecta amb el teu equip del Barça!

Reconnecta amb el teu equip del Barça!

Campanya de l’Agrupació perquè els i les exfutbolistes blaugrana reprenguin el contacte a través de les xarxes socials

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona comença aquest dijous 29 d’abril una campanya perquè els i les exfutbolistes del Barça reprenguin el contacte. Sota el nom “Fes equip i guanya”, la iniciativa busca aprofitar les xarxes socials perquè els exjugadors i exjugadores del Club de qualsevol categoria es retrobin a les xarxes socials i tornin a connectar, encara que sigui de manera virtual. Per incentivar la participació, totes aquelles persones que participin en la dinàmica que proposa la campanya a Instagram i Twitter podran participar en un sorteig d’un àpat per a 2 persones.

Fotos d’equips del Barça #FesEquip2021

La campanya vol agrupar sota l’etiqueta #FesEquip2021 fotografies d’equips del FC Barcelona, generacions de futbolistes que van conviure en categories inferiors o el primer equip, comentar vivències i d’alguna manera explicar històries de la història del Barça protagonitzada pels i les futbolistes. En moments com els actuals en què la interacció social s’ha reduït a causa de la pandèmia del coronavirus, l’Agrupació vol contribuir a fer renéixer i mantenir aquestes relacions. 

4 passos per participar en la campanya

Són 4 passos ben senzills:

  1. Cal penjar una foto de l’equip propi del FC Barcelona de qualsevol categoria, masculí o femení
  2. Etiquetar com a mínim a dues de les persones que hi apareixen
  3. Mencionar l’Agrupació de Jugadors (@fcbjugadors)
  4. Utilitzar l’etiqueta #FesEquip2021 

Les fotografies es poden penjar tant a Instagram o Twitter. Entre totes les fotografies publicades fins al 13 de maig se sortejarà un àpat per a 2 persones a un restaurant de la zona de residència de l’usuari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut