"És el moment de ser digitals per ser rellevants”

La covid-19 ha produït una revolució digital que ha accelerat el futur econòmic. Des de l’Agrupació proposem 4 tips per a poder adaptar-se a aquesta nova realitat.

Molts processos socials, econòmics i industrials s’han vist afectats per la pandèmia. Tanmateix, això ha fet que molts dels sectors s’hagin hagut de sumar a la revolució digital per a continuar creixent. Així doncs, tenir un bon domini del món digital s’ha convertit en un element imprescindible en el nostre dia a dia. 

TipsFuturDigital_OK

Des de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona i a partir del Webinar “Talent àgil per a l’economia digital” que va dur a terme el passat 29 d’abril a càrrec de Jordi Arrufí, director del Programa Barcelona Digital Talent (BDT), tots els socis i membres de l’associació van poder rebre diferents consells per entendre les últimes tendències i oportunitats professionals que ofereix el mercat digital, així com diferents consells pràctics per fer un “reskilling” professional cap a les competències digitals.

Acceptar un nou escenari

El món està canviant i cal treure’s del cap que hi ha feines que només passen per les mans d’enginyers i experts en tecnologia.

Aprenentatge continu

Si es fomenta l'aprenentatge continu, serà molt més senzill adaptar-se a les noves situacions empresarials que puguin sorgir d'ara endavant.

Autodidactisme

Cada cop tenim a l’abast més eines que en tan sols un clic ens poden permetre aprendre nous conceptes i maneres de fer. Cal ser conscients que hi ha molt material de primer nivell per a seguir formant-nos. 

Ser digital per ser rellevant

“Si no som digitals no tindrem un rol rellevant en el món professional”. El futur passa pel món digital i cal saber-se apropar a les noves tendències. 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut