Fitxa i Guanya, nova campanya de l’Agrupació per créixer

Fitxa i Guanya, nova campanya de l’Agrupació per créixer

La iniciativa vol implicar els actuals socis i sòcies per portar nous membres a l’entitat

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona comença aquest dilluns 17 de maig una campanya de captació de socis perquè els i les exfutbolistes del Barça que hagin jugat al Club, però encara no formin part de l’associació puguin seguir en joc donant-se d’alta. La campanya, que porta per nom FITXA I GUANYA, pretén incentivar als socis i sòcies de l’Agrupació a l’apadrinament i la inscripció d’excompanys i excompanyes amb qui van créixer al Club, perquè formin part de l’associació amb la recompensa, per a tots aquells que aportin nous socis, de l’entrada a un sorteig per passar una nit per a 2 persones a l’Hotel Peralada. 

FITXA I GUANYA

La campanya vol aconseguir reunir a tots aquells exjugadors i exjugadores que van passar anys de la seva vida el Club, però que desconeixen l’existència d’una associació que rememora i posa en valor el seu pas pel FC Barcelona. Tanmateix l’ajut de tots els socis i sòcies serà fonamental per a dur a terme aquesta campanya. A partir del seu apadrinament, els excompanys i excompanyes podran formar part de l’Agrupació per a seguir rememorant grans moments de la seva història i de la història del Barça que van escriure plegats.

Damià Abella va ser un dels socis i exjugadors blaugranes que va arribar a l’Agrupació a partir d’un fixatge. Recorda que va ser l’estiu de 2016 durant la 15a Trobada de Jugadors, en el marc de la Setmana Barça Jugadors a Figueres, que en Josep Moratalla li va explicar com funcionava l’associació. “En Moratalla en aquella reunió em va explicar com funcionava l’Agrupació, quin era el seu objectiu i que s’hi feia. Arran d’allò em vaig fer soci”. Des d’aleshores destaca que l’experiència ha estat molt gratificant, ja que “és fantàstic retrobar-te amb gent de diferents fornades que ha viscut l’experiència barça de diferents maneres. A més, a més, hi ha molts actes socials i benèfics que trobo molt interessants de poder participar-hi. A més també m’hi he beneficiat personalment mitjançant la formació acadèmica amb el segon nivell d’entrenador, així com donant un valor afegit amb sessions com el Coach Values”.

Susana Galiana també va accedir a l’agrupació a partir de la captació de la seva excompanya d’equip i amiga Maria Amo. “Des que vaig deixar el Barça he mantingut relació amb 5-6 companyes. I va ser en un sopar, dels que anem fent de tant en tant, que la Maria ens va animar a la resta a apuntar-nos-hi”. Galiana coneixedora de l’existència de l’Agrupació des de 2017, no sabia com s’hi podia accedir, i qui ho podia fer. Ara ja com a sòcia, des de 2018, diu estar “molt contenta amb l’experiència”. I com Abella, farien de padrí de qualsevol dels seus excompanys. “Tinc alguna coneguda que ha jugat i sempre que tinc l’oportunitat li comento que s’apunti”, explica Galiana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut