Comença el període de votacions pel 13è Premi Barça Jugadors

Comença el període de votacions pel 13è Premi Barça Jugadors

El guardó de l’Agrupació distingeix el jugador i la jugadora del primer equip del FC Barcelona amb més joc net

Els aficionats blaugranes tenen l'oportunitat, un any més, de poder formar part de les votacions per escollir el jugador i la jugadora amb més Fair Play de la plantilla del FC Barcelona. Per aquest guardó, promogut per l’Agrupació de Jugadors i que es votarà mitjançant la web del club, es premiaran tant la conducta dins com fora del terreny de joc. A més a més, tots aquells culers que votin entraran a un sorteig per d’una samarreta signada del primer equip masculí i del primer equip femení, que ha fet història aconseguint la primera Champions femenina del club. El termini de votacions és des d’aquest dijous 27 de maig fins el 8 de juny.

Un cop acabi la primera fase de votacions, un jurat format per directius de l’Agrupació, representants d’institucions vinculades al FC Barcelona i a l’esport, i periodistes, escolliran els guanyadors d’entre els tres jugadors de cada equip més votats pels aficionats.

El Premi Barça Jugadors pretén premiar aquells futbolistes del FC Barcelona que excel·leixin tant en la seva tasca com a futbolistes, com també com a ciutadans. Els valors principals que se'n desprenen del concepte joc net, són el respecte, l'humilitat i la solidaritat. Exemplifiquen tot això, els guardonats en edicions anteriors com Marc André Ter Stegen i Alèxia Putellas, així com Leo Messi, Carles Puyol, Andrés Iniesta o Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut