Tornar a jugar i per la porta gran: al Camp Nou

Tornar a jugar i per la porta gran: al Camp Nou

L’Agrupació reprèn aquest diumenge 6 de juny l’activitat esportiva amb uns partits entre exfutbolistes del Barça que es jugaran a l’Estadi

Tot feia pensar que la pandèmia evitaria per segon any consecutiu els ja tradicionals partits de cloenda que disputaven els socis de l’Agrupació de Jugadors a les instal·lacions del FC Barcelona.  Però no serà així. El pròxim diumenge 6 de juny tornarà  l’activitat esportiva de l’Agrupació i ho farà amb els partits d’estiu al Camp Nou. En aquest cas, aquest any els enfrontaments no tancaran de manera simbòlica la temporada, sinó que serviran per a inaugurar la recuperació del futbol a l’associació, i a més es farà en un espai tan emblemàtic i enyorat com és l’Estadi del FC Barcelona. 

En aquest acte de tornada als terrenys de joc, hi participaran un total de 160 socis i sòcies que habitualment participen dels entrenaments i partits de l’Agrupació. La millora de la situació epidemiològica ha facilitat l’autorització dels Serveis Mèdics del Club per tirar endavant la represa de l’activitat esportiva. Tanmateix, a tots els participants se’ls demanarà el certificat de vacunació de la Covid-19 o bé un certificat d’antígens.

Els partits es jugaran des de les 18 fins a les 20 hores i tindran una durada de 30 minuts. Acabats els enfrontaments, tots els assistents tindran accés a un còctel per a tornar a compartir i debatre tots aquells moments que es van quedar al pap durant la pandèmia. En aquesta part final s’afegiran a l’esdeveniment els representants institucionals del Club. 

Aquest podria ser el primer dels actes que doni el tret de sortida a la recuperació d’esdeveniments esportius per a l’associació, ja que l’Àrea Esportiva de l’Agrupació treballa conjuntament amb els Serveis Mèdics del FC Barcelona perquè es puguin reprendre els entrenaments setmanals per a exfutbolistes i també els partits com més aviat possible i complint totes les mesures de seguretat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut