El 13è Premi Barça Jugadors ja té finalistes

El 13è Premi Barça Jugadors ja té finalistes

Messi, De Jong, Ter Stegen, Lieke Martens, Alèxia i Aitana opten al premi a l'esportivitat que atorga l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

El 13è Premi Barça Jugadors ja té els 6 noms dels i les futbolistes del primer equip de futbol del FC Barcelona que opten al reconeixement pel seu joc net. El guardó que promou l’associació distingeix la millor conducta tant esportiva, com extraesportiva, de la temporada, en aquest cas la 2020-21. La primera fase de votació va estar oberta a tots als aficionats del Barça del 27 de maig al 8 de juny. En aquest període més de 5.000 culers  van triar que els finalistes fossin en la categoria masculina: Messi amb el 39% dels vots, De Jong amb el 15% dels vots i Ter Stegen amb el 14% dels vots. I en el cas del femení les seleccionades van ser: Martens amb el 20% dels vots, Alèxia amb el 16% dels vots i Aitana amb el 8% dels vots.

La següent fase del guardó quedarà en mans d’un jurat format per persones vinculades a l’Agrupació, al Club, a les institucions esportives de Catalunya i els mitjans de comunicació en la qual decidiran el dia 29 de juny quin jugador i jugadora del primer equip mereixen el Premi de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Un guardó que pren com a referència el fair play de cada futbolista tant dins, com fora del terreny de joc. Dels 6 finalistes 3 ja han guanyat la distinció en edicions anteriors: Alèxia, Messi i Ter Stegen.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut