Frenkie de Jong i Aitana Bonmatí, Premi Barça Jugadors 20/21

Frenkie de Jong i Aitana Bonmatí, Premi Barça Jugadors 20/21

Aquest dimarts s'ha reunit el jurat, encapçalat pel president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident del FC Barcelona, Rafael Yuste.

Els jugadors Aitana Bonmatí i Frenkie de Jong són els guanyadors del Premi Barça Jugadors 2020/21, el guardó de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona que distingeix l’esportivitat dels i les futbolistes blaugrana al final de cada temporada. Així ho ha decidit el jurat reunit aquest dimarts al Camp Nou a partir de les votacions en què van participar més de 5.000 culers d’arreu del món. Aquestes votacions van deixar com a finalistes a Messi, De Jong, Ter Stegen i a Martens, Alèxia i Aitana.

Jurat Premi Barça Jugadors 2020/21

De Frenkie De Jong (Arkel, Països Baixos, 1996) el jurat destaca el compromís que ha demostrat amb el FC Barcelona, la ciutat i el país des que va arribar al Club l’estiu del 2019. També el valor de la humilitat, com demostra la seva acceptació de jugar en les diferents posicions que se’l posa.

D’Aitana Bonmatí (Sant Pere de Ribes, 1998) el jurat valora el fet que sigui una jugadora en constant creixement i un exemple per a les futures generacions de futbolistes. També destaca les seves paraules després de guanyar la Champions i de ser considerada la millor jugadora de la final, en què quedava palès el seu sentit d’equip i el compromís amb l’entitat blaugrana, reconegut també des de la seva arribada a La Masia.

El jurat també felicita l’actitud dels jugadors i jugadores al llarg de la temporada, especialment pel fet d’haver de jugar sense públic i la gestió interna que s’ha hagut de fer al vestidor.

Llistat del jurat del Premi Barça Jugadors 2020/21:

Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació.

Rafael Yuste, vicepresident del FC Barcelona.

Xavier Puig, directiu del FC Barcelona responsable de Futbol Femení.

Anna Caula, Secretària general de l’Esport.

Jofre Mateu, vicepresident de l’Agrupació.

Laura Llinàs, directiva de l’Agrupació.

Lluís Mascaró, director adjunt del diari Sport.

Sergi Solé, redactor en cap del diari Mundo Deportivo.

Carme Nieto, pionera del futbol femení al FC Barcelona.

Lorea Bakero, periodista de Mundo Deportivo.

Ramon Besa, periodista del diari El País.

Jordi Costa, periodista de Catalunya Ràdio.

Marga Lluch, periodista de Ràdio 4.

Roger Pascual, periodista del diari El Periódico.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut