El patronat de la Fundació aprova la gestió del 2020, amb ajudes per valor de 436.000 a exfutbolistes del Barça

El patronat de la Fundació aprova la gestió del 2020, amb ajudes per valor de 436.000 a exfutbolistes del Barça

Joan Laporta i Anna Caula, nous patrons nats de l'entitat

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona va reunir el dimecres 30 de juny el seu patronat, per fer balanç de gestió del 2020, donar llum verda al projecte del 2021 i aprovar els canvis en l'organisme rector. L'any passat, marcat per la incidència de la pandèmia del coronavirus, es va tancar amb ajudes directes de la Fundació per valor de 436.000 euros dirigides a 62 persones, essencialment exfutbolistes del FC Barcelona i a 9 viudes d'exjugadors. A nivell assistencial, el patronat va rebre informació de les gestions fetes amb centres sociosanitaris on hi resideixen 6 exjugadors del Club, i també sobre l'estat de les col·laboracions amb Mutuam, DomusVi, Ballesol i Clínica Dental Galindo, per buscar les millors condicions i prestació de serveis als membres de l'Agrupació que es troben en situació de vulnerabilitat. La Fundació de Jugadors també es fa càrrec de les despeses d'assistència a actes de Penyes Barcelonistes en cas que els exjugadors participants percebin ajut econòmic.

De cara al 2021, la Fundació preveu augmentar l'activitat externa, especialment dirigida a la gent gran, amb la realització de tallers de reminiscència a partir dels records del FC Barcelona.

Nou nom i actualització del Patronat

En la reunió es va aprovar la modificació dels estatuts per adoptar oficialment el nou nom i logotip de l'entitat, que passa a anomenar-se Fundació de Jugadors del FC Barcelona. Al mateix temps es van aprovar les baixes dels patrons Justo Tejada (per defunció) i Pau Vilanova (voluntària) i l'ingrés dels patrons nats Joan Laporta, com a president del FC Barcelona, i Anna Caula, com a secretària general de l'Esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut