L’Agrupació creix amb una vintena de nous membres

L’Agrupació creix amb una vintena de nous membres

Concedida la menció especial al Joc Net a Núria Llansà

La junta directiva de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va celebrar el passat 6 de juliol una reunió que va servir per tancar la temporada i al mateix temps aprovar les altes de 19 nous membres de l’entitat. Noves incorporacions motivades en bona part per la campanya de captació engegada per fer créixer l’Agrupació amb més exjugadors i exjugadores blaugrana. En total s’han incorporat a l’entitat 16 exfutbolistes i 3 simpatitzants.

Junta Directiva Agrupació

Entre els nous socis de l’Agrupació hi ha Marc Valiente, actualment a les files de l’Sporting de Gijón, format a les categories inferiors del Barça i amb una experiència de 5 anys al Valladolid amb ascens a Primera inclòs. Valiente vol trobar a l’Agrupació “un espai per trobar-me amb gent que he conegut durant el camí de futbolista, i en un moment de futur estic segur que hi trobaré un lloc de guia i suport sobre el que em podré dedicar en el dia de demà”. L’exportera blaugrana Pamela Tajonar arriba a l’Agrupació amb la voluntat de mantenir el vincle amb persones que tenen coses en comú: “quan jugava al Barça algunes companyes com Melanie Serrano ja em parlaven de l’Agrupació, ara he fet el pas per continuar aprofitant qualsevol cosa que es pugui aprendre dins l’ambient blaugrana”.

L’expectativa de retrobar-se amb antigues companyes de vestidor la comparteix la Maite Datzira, jugadora del FCB Femení que va guanyar la Copa de la Reina del 1994, el primer gran títol de la secció. “Vull reviure les sensacions que vaig tenir al Barça fa anys, com quan amb la plantilla del 1994 vam anar a Cervera per rebre l’homenatge de l’Agrupació”, i afegeix Datzira: “crec que a l’Agrupació hi trobaré el que vaig deixar al Club, però amb molts més valors perquè tots ens hem fet grans”.

Per a Roberto Trashorras, excapità del Rayo Vallecano i fora del futbol professional des del 2018, l’Agrupació pot servir “per estar vinculat al Barça”, mentre que per al també exblaugrana Moisés Pereiro, entrar a formar part de l’Agrupació pot ser “aportar el meu gran de sorra, ser el màxim de solidari possible i ajudar a qui ho necessiti”.

Núria Llansà, distinció pel joc net

La junta -l’última abans del període d’estiu- va fer balanç de l’Assemblea Ordinària celebrada a mitjan mes de juny i també va aprovar la Menció al Joc Net 2021 per a Núria Llansà. Aquesta distinció complementa el veredicte del Premi Barça Jugadors -enguany atorgat a Aitana Bonmatí i Frenkie de Jong- i reconeix cada any un exjugador o exjugadora del FC Barcelona amb condicions d’haver rebut la distinció del joc net en cas que hagués existit a la seva època. Núria Llansà (1937-2019) no sols va ser una de les pioneres del futbol femení al Club, sinó que en va ser responsable fins que el 2003 va esdevenir secció oficial. 

Nous socis i sòcies de l’Agrupació

Marta Castany
Maite Datzira
Manel Expósito
Alicia Fuentes
Fran Fuentes
Ramon Galera
Albert Garcia
Marta Melgosa
Moisés Pereiro
Patricio Rubio
Laura Ruiz
Juan Carlos Sanchís
Pamela Tajonar
Roberto Trashorras
Marc Valiente
Maria Visa

Nous simpatitzants de l’Agrupació

Maria Rosa Gutiérrez
Maria Fuster
Albert Mallorquí

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut