Quan l’esport et dona valors que et serveixen per tota la vida

Quan l’esport et dona valors que et serveixen per tota la vida

L’exjugadora Carla Tomàs va viure el salt del Femení a l’oficialitat i amb l’Agrupació manté el lligam amb el Barça

“L’esport et dona uns valors i uns aprenentatges que et serveixen per tota la vida”. L’exjugadora del FC Barcelona, Carla Tomàs (Barcelona, 1981), és així de precisa quan detalla allò que va adquirir amb l’esport: “buscar els teus punts febles i intentar millorar-los, ser constant, i no rendir-te quan una cosa no surt”.

I des de fa uns anys, com a membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, la Carla també ha tingut l’oportunitat de reviure moltes de les sensacions que ja havia tingut durant els 12 anys que va passar al FC Barcelona: “tornar a formar part de l’equip, sentir la gespa o el vestidor”. Carla Tomàs és una les capitanes de l’equip de l’Agrupació i ha participat en els dos compromisos internacionals que l’equip ha disputat a Grècia (2018) i el Marroc (2019). Segons el seu germà Víctor -llegenda de l’handbol blaugrana- “quan em va dir que tornaria a jugar amb les veteranes, ho va viure amb molta alegria”.

Al Club, Carla Tomàs va tenir l’oportunitat de viure el 2003, i amb l’arribada a la presidència de Joan Laporta, el canvi del futbol femení de ser una penya a ser una secció oficial més. Això va equivaldre a tenir les mateixes condicions que el futbol base: “vam deixar d’entrenar als camps de sorra i vam passar als annexos del Mini, vam tenir material propi i desplaçaments coberts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut