Fins aviat, Leo

Fins aviat, Leo

En nom de l'Agrupació, Ramon Alfonseda confia que Leo Messi tornarà al Barça per ser-ne ambaixador i ocupar un lloc de responsabilitat.

Com a exjugador del FC Barcelona i president de l’Agrupació de Jugadors del Club, sempre he pensat que seràs el millor ambaixador del Barça, com també ho penso d’una sèrie de jugadors i jugadores actuals. I encara més, estic convençut que a alguns de vosaltres us tocarà formar part de futures directives del FC Barcelona. Sí, Leo, tant se val a quin equip juguis els pròxims anys, sempre seràs el nostre ambaixador.

Leo, sempre he pensat amb la teva tornada a casa , una vegada hagis deixat el futbol. Que lluny dels compromisos que t’han marcat durant els darrers anys i encara ho faran en els propers, puguis estar amb nosaltres, i qui sap, jugar un partit amb la nostra Agrupació. Sí, la que representa la història del FC Barcelona i està integrada per tots els seus jugadors i jugadores. L’Agrupació que et va donar el Premi Barça Jugadors pel teu “fair play”, distinció que heu rebut tu i altres futbolistes d’una generació quasi única, com també ho havia estat la de les Cinc Copes.

Quan penso en un Barça de futur imagino moltes posicions ocupades per llegendes com tu, grans transmissors de la metodologia i els valors del Club. Llocs com la màxima responsabilitat de la Masia, el primer entrenador, l’àrea institucional o fins i tot la presidència. Pep, Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Piqué, Busquets... Grans noms que penso que sempre haurien d’estar vinculats al Barça. És hora que la vostra generació ocupi funcions que van més lluny de les merament esportives o tècniques.

Leo, tu i els teus companys ens heu donat el 0,5% dels vostres respectius contractes, i gràcies a aquests diners hem pogut ajudar molts exjugadors i exjugadores i les respectives famílies. Gràcies, Leo, perquè la vostra aportació i generositat ha estat molt important i avui és un exemple per a altres associacions d’exfutbolises i per a la societat en general. Moltes i moltes gràcies.

Per acabar, dir-te que de la mateixa manera que amb el Club vam dedicar una estàtua a Kubala, i que Cruyff també està representat a l’esplanada de Tribuna, arribarà el moment en què ja sigui a l’Estadi o al seu voltant hi haurà un element, ja sigui un monument o un carrer, amb el nom de Messi. Tu estimes el Barça, però tot el barcelonisme i la ciutat t’estima a tu.

T’estimem, Leo, aprèn molt i torna aviat.

Ramon Alfonseda i Pous

President de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut