Planifica’t per assegurar-te un bon futur

Planifica’t per assegurar-te un bon futur

Per preparar-se i poder afrontar el futur a mig i llarg termini en un món tant canviant com el nostre, cal planificar-se i prendre decisions molts anys abans de jubilar-se.

Aquest webinar va adreçat a persones d’entre 30 i 45 anys que estan interessades en planificar i preparar la seva vida futura a nivell econòmic i legal.

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació) 

Es donaran a conèixer diferents opcions jurídiques, legals i econòmiques i s’analitzaran els pros i contres amb l’objectiu d’ajudar als participants a prendre les seves pròpies decisions.

Programa (totes les sessions són de 18 a 19.30 hores)

Dilluns 8/11 - Sessió introductòria

Una sessió per preparar als participants en el camí cap a una nova realitat en la qual no només ens veuran implicats de forma individual sinó també col·lectiva. Una xerrada que tractarà sobre com preparar-se per ser gran en una societat cada vegada més envellida.

A càrrec de Josep de Martí, llicenciat en Dret i Màster en Gerontologia Social.

Dijous 11/11 - Sessió de planificació legal

És molt important quan una persona es troba en perfectes condicions, poder planificar i establir què ha de passar amb els seus béns. Coneixerem alguns aspectes bàsics sobre com fer el testament i quines repercussions fiscals poden tenir les decisions que es prenguin.

A càrrec del Sr. d’Alejandro Ebrat, advocat i Membre de la Secció de Dret Fiscal de l’ICAB.

Dilluns 15/11 i Dijous 18/11 - Sessions de planificació econòmica

Per què s’ha de planificar el futur? Quan hem de començar a planificar econòmicament el nostre futur? Plans de previsió d’assegurats, plans de pensió i altres instruments financers per poder gaudir d’una tranquil·litat econòmica ara i en el futur.

A càrrec del Sr. Ricard, Montes, Màster en Mercats Financers i Director de MED 1 i MED SASA del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Dates: 8, 11, 15 i 18 de novembre

Horari: A concretar

Durada: 6 hores

Modalitat: Online.

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació) 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut