Partit a Deltebre per celebrar el 90è aniversari del CD La Cava

Partit a Deltebre per celebrar el 90è aniversari del CD La Cava

Còmode victòria de l'equip masculí de l'Agrupació (1-7)

L'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar aquest dissabte 18 de setembre el partit commemoratiu del 90è aniversari del CD La Cava. L'amistós, disputat al Camp Municipal de Deltebre, va acabar amb una còmode victòria del combinat blaugrana per 1 a 7, amb gols d'Ollés, Jordi M., Raul H, Rexach jr i Molina (3). 

El vicepresident de l'Agrupació, Tente Sánchez, va presenciar el partit, un dels primers que juga l'Agrupació des de l'inici de la pandèmia del coronavirus. De fet, l'últim partit que havia jugat l'equip d'exfutbolistes del FC Barcelona abans de la pandèmia també va ser a les Terres de l'Ebre, el febrer del 2020 a l'Ametlla de Mar. Sánchez va lliurar les obsequis commemoratius al president del CD La Cava, Josep Arques. L'equip de l'Agrupació, entrenat per Josep Palau, va estar format per Juanjo Ruiz, Jaume Llaveria, Samuel Okunowo, Jordi Martínez, Oscar Ollés, David Fuentes, Raül Hernández, Carles Rexach jr, Francesc Moreno, Sergi Pérez, Jordi Ferrón, Javi Delgado, Alex Cívico, David Clotet, Sergi Martínez i Javi Molina.

De la seva banda, l'equip femení de l'Agrupació reprendrà la seva activitat de partits el proper diumenge 26 de setembre, dia en què jugarà un amistós a l'Ametlla del Vallès amb les veteranes del CE Figaró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut