Un Coach Values millorat i a mida de les empreses

Un Coach Values millorat i a mida de les empreses

L' Agrupació reprèn el programa de Formació per a Equips d'Alt Rendiment liderat per exfutbolistes del FC Barcelona

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha reprès el "Coach Values", el programa de Formació per a Equips d'Alt Rendiment dirigit a empreses. Després d'uns mesos de parèntesi, el 21 de setembre passat l'Agrupació va organitzar una nova sessió d'aquest producte gestionat per l'Àrea de Màrqueting i que se centra principalment en el coneixement de la metodologia de treball del FC Barcelona i com es pot aplicar en el món de la gestió empresarial, que és la principal demanda de les empreses consumidores d'aquest servei.

Una altra novetat del Coach Values d'aquesta temporada és que cada sessió s'adapta als objectius de treball de l'empresa client, fent així un producte gairebé a mida. Els exjugadors del FC Barcelona Jofre Mateu, Jordi Martínez, Carlos Peña i Jordi López Felpeto van liderar la jornada, que en aquesta ocasió va tenir com a participants 18 membres de l'equip de treball d'Erste, proveïdor de serveis financers d'Europa central i que havien fet formació amb l'escola de negocis IESE. Precisament, el "Coach Values" amb l'Agrupació va ser la primera sessió que feien de manera presencial després de la pandèmia i va suposar un punt final emblemàtic de la seva formació.

Lideratge, treball en equip i soft skills

Prenent com a base del cas de La Masia, durant la jornada "Coach Values" s'explica com el Club treballa els conceptes d'identitat, cultura d'empresa, estratègia i fins i tot d'economia. Els exfutbolistes, o coaches com se'ls coneix durant l'activitat, expliquen en una sessió teòrica com el FC Barcelona pensa i treballa els entrenaments, anant de la persona (jugador/a) al grup, i del grup a l'equip, que és el que acaba tenint més importància. Aquests coneixements es posen a la pràctica a la gespa, on els i les participants, vestits com a futbolistes blaugrana, viuen l'experiència de treballar habilitats com la comunicació, el lideratge, el treball en equip i les conegudes com a soft skills per aconseguir que el seu equip de treball sigui un autèntic equip d'alt rendiment.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut