L'AJFCB Femení torna als camps amb un amistós amb El Figaró (4-1)

L'AJFCB Femení torna als camps amb un amistós amb El Figaró (4-1)

Després de més d'un any i mig d'aturada, les exfutbolistes del FC Barcelona han tornat a jugar un amistós , un partit que han presenciat les jugadores Gemma Font i Emma Gálvez.

El Camp Municipal de l'Ametlla del Vallès va ser l'escenari del retorn a l'activitat de partits de l'equip femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. El diumenge 26 de setembre l'AJFCB Femení va jugar un amistós amb el CE Figaró (4-1). El gol de la blaugrana el va marcar Cristina Jiménez, en un amistós en què entre el públic hi havia Gemma Font, portera del primer equip del FCB Femení i Emma Gálvez, del Barça B.

Malgrat ser un amistós i que l'equip local -en actiu a la competició- va adequar el ritme a les visitants blaugrana, el partit va ser intens i això es va notar en l'esforç físic de les jugadores de l'Agrupació, entrenades per Joan Carles Hidalgo.

La convocatòria de l'Agrupació va estar formada per les següents exfutbolistes del Club: Vanesa Cabeza, Berta Molina, Gemma Giró, Susana Galiana, África Ocaña, Esther Imaz, Cristina Pacheco, Araceli J., Laia López, Esther Inglés, M. Goretti, Carolina Juliench, Flor de Luna Pila, Vanessa Romero, Sílvia Mariano, Cristina Jiménez, Núria Suñé, Maria Amo, Esther Torrecilla i Anna Solernou. L'expedició la van completar el delegat, David Forcat, el preparador físic Antonio Cañizares i la delegada institucional, Carme Nieto.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut