L’AJFCB Masculí guanya el Ripollet en un amistós pel seu centenari (4-7)

L’AJFCB Masculí guanya el Ripollet en un amistós pel seu centenari (4-7)

L’equip dirigit per Josep Palau i Sergi Pérez es va endur la victòria (4-7) el diumenge 3 d’octubre al Camp Municipal de Ripollet contra els veterans de l’equip vallesà en commemoració del centenari del C.F. Ripollet. Els golejadors culés van ser Francesc Moreno, Raúl Hernández, Carles Rexach, Xavi Vilches, Nakor i Jofre Mateu per partida doble, en un partit on la pilota va entrar fins a onze vegades a la porteria. Tortolero, que ja havia jugat amb els Barça Legends, va debutar amb el masculí de l’Agrupació en aquest amistós.

 

Abans del partit, els futbolistes de l’Agrupació es van fer una fotografia amb els ex-futbolistes més veterans de la història centenària del C.F. Ripollet. A l’acabar, Jofre Mateu i Sergi Pérez van entregar una samarreta commemorativa a Francesc Inglada, president del club vallesà. També es va entregar una placa a l’Ajuntament de Ripollet.

Tots els convocats van participar sobre el terreny de joc. Són els següents jugadors: Juanjo Ruiz, Guzmán, Samuel Okunowo, Jordi Martínez, Francesc Moreno, Molist, Ortuño, Raúl Hernández, Carles Rexach, Xavi Vilches, Carles Gimeno, Jordi Ferrón, Juan Delgado, Nakor, Jofre Mateu, Sergi Martínez i Tortolero. Josep Palau i Sergi Pérez van dirigir l’equip des de la banqueta, acompanyats pel delegat Alfons Rengel, el fisioterapeuta Cañizares i el responsable de material Enric Castellà.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut