Nou taller

Nou taller "Futbol per recordar" al Figaró

La Fundació de Jugadors reprèn aquesta activitat dirigida a gent gran i en col·laboració amb la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans

La residència Hotel Gongost d'El Figaró (Vallès Oriental) és la seu durant aquest trimestre d'un nou taller "Futbol per recordar", que la Fundació de Jugadors del FC Barcelona dirigeix a persones grans. Un taller de 12 de sessions setmanals que està dinamitzat per exfutbolistes del Club i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, postant l'accent en la vessant emocional.

En aquest cas, el col·lectiu a qui va dirigit el taller són persones usuàries de la residència, amb diferents graus inicials de deteriorament cognitiu. La dinamització va a càrrec dels exfutbolistes del Club Jordi Gonzalvo, Javi Delgado, Francesc Bel i Dani Martínez. Tots ells han rebut formació especialitzada i precisament al llarg de les sessions proposen activitats vinculades a la història del FC Barcelona per motivar la recuperació de records per part de les persones participants.

Durant ell taller s'han programat diferents activitats especials, com la trobada de llegendes blaugrana o fins i tot la visita a l'Estadi del FC Barcelona. El president de la Fundació, Ramon Alfonseda, va ser la persona convidada de la sessió d'aquest dilluns 18 d'octubre. Alfonseda va compartir amb les persones del taller la seva experiència com a futbolista blaugrana.

El projecte "Futbol per recordar" és una iniciativa de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans en col·laboració amb el sindicat AFE i que en aquest cas està desenvolupat per la Fundació de Jugadors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut