L'esperada normalitat (i que duri!)

L'esperada normalitat (i que duri!)

El President de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, celebra la tornada a la normalitat al Club

Al final, més d’un any i mig d’haver-ho hagut d’aturar tot, l’activitat del FC Barcelona ha tornat a la normalitat. Cal que tots i totes les culers omplim l’Estadi per fer costat al nostre equip. Per als jugadors que ho deixen tot a la gespa -i això ho dic per experiència pròpia- els culers som més que una afició i això s’ha de fer notar cada dia de partit.

Poc a poc a l’Agrupació de Jugadors també estem tornant a desenvolupar la nostra activitat de manera normalitzada, tant a nivell social, esportiu i formatiu. Fa poques setmanes hem reprès amb molta emoció, com aquell qui torna a l’escola després d’un llarg estiu, els entrenaments a la Ciutat Esportiva. També els partits, que ens permeten representar el Club i portar els seus valors arreu, igual que ja tornem a fer amb els actes de les Penyes Barcelonistes.

O el Coach Values, el nostre programa de formació per a equips d’empreses, del qual ja n’hem celebrat dues jornades aquesta temporada i del que estic convençut que ha de ser una porta perquè exfutbolistes marcats pel seu pas pel Barça trobin noves oportunitats professionals. Empreses que confien amb l’Agrupació per fomentar el lideratge, la comunicació i la cohesió del seu staff a partir d’una activitat amb exfutbolistes blaugrana. Una prova de què quan al Barça parlem de valors, ho fem per algun motiu.

Encarem la recta final d’aquest 2021 havent presentat finalment el projecte Players FC Barcelona, on hi hem dedicat molt esforç per posar a l’abast de tot el món la informació de més de 2.800 futbolistes blaugrana, en un projecte viu i que volem ampliar amb més dades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut