Una mirada única i exclusiva del que significa haver jugat al FC Barcelona

Una mirada única i exclusiva del que significa haver jugat al FC Barcelona

L'Agrupació reprèn les "Life Experiences" per compartir amb empreses l'experiència d'exfutbolistes blaugrana

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha tornat a posar en marxa les "Life Experiences", un dels serveis que s'ofereixen per a empreses. Una xerrada de l'exjugador blaugrana Andrea Orlandi va suposar el 22 d'octubre la represa d'aquesta activitat, 19 mesos després haver-la de cancel·lar a causa de la pandèmia. En aquest cas, l'audiència van ser 200 infants i joves dels Estats Units i les seves famílies, que participaven en una setmana d'activitats d'immersió blaugrana organitzada per la Barça Academy gestionada per l'empresa ISL.

211022 Conference ISL Andrea Orlandi (2)

Entre les activitats organitzades durant la setmana, la "Life Experience" els va aportar reflexions i pensaments aplicades als infants i a les mares i pares, sobre la importància de tenir criteri propi a l'hora de prendre decisions vitals, l'esforç, el sacrifici i la responsabilitat que significa el jugar en un club com el FC Barcelona. En el cas d'Orlandi, va destacar la importància de tenir un bon equip tècnic -en el seu cas va fer una menció especial a Quique Costas al Barça B- i també la transcendència de prendre decisions pensant en un futur i no només amb els beneficis immediats.

La victòria només s'aconsegueix amb un gran equip

Les "Life Experiences" formen part del catàleg de serveis que l'Agrupació de Jugadors ofereix a empreses, juntament amb el Coach Values Program i els partits amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut