L'AJFCB Masculí venç el Tiana i segueix invicte (2-4)

L'AJFCB Masculí venç el Tiana i segueix invicte (2-4)

L'equip masculí de l'Agrupació guanya de nou aquesta temporada en l'amistós de celebració del centenari del Tiana

Des de la represa dels partits amistosos de l'Agrupació de Jugadors del FC Bacelona l'agost passat, l'equip masculí només coneix la victòria. Aquesta vegada, els de Josep Palau van visitar el camp del Centre Cultural i Esportiu Tiana el dissabte 30 d'octubre, en motiu del centenari de l'entitat. El partit va coincidir amb la presentació dels equips del futbol base del club del Maresme.

El Tiana va plantejar un partit complicat però els jugadors de l'Agrupació van aconseguir imposar-se gràcies als gols de Javi Molina, Jofre Mateu, Oscar Ollés i Alberto Manga. El resultat, finalment, va ser de 2 a 4 a favor de l'equip masculí. D'aquesta manera, els blaugrana segueixen invictes des del mes d'agost, havent guanyat tots els partits disputats. 

Un cop acabat el partit, el capità Sergi Pérez va entregar una samarreta de l'Agrupació en honor als 100 anys del club local i una placa a l'Ajuntament de Tiana.

La convocatòria de l'equip masculí va estar formada pels següents jugadors: Jaume LlaveriaJordi VallecilloSamuel OkunowoSergi PérezJavi MolinaJordi FerrónSalva SicartJavi DelgadoJosé Pérez HumanesOscar OllésCarles GimenoJofre MateuRaul HernándezSergi MartínezCarles RexachAlberto Manga Juanjo CarricondoJosep 'Cuca' Palau va dirigir l'equip des de la banqueta, acompanyat pel delegat Alfons Rengel, el responsable de material Enric Castellà i el fisioterapeuta Joan Boneu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut