Doble tanda de partits a l'Agrupació

Doble tanda de partits a l'Agrupació

Els equips Femení i Masculí es calcen les botes el mateix dia a Badalona i a Castelló d'Empúries

Els equips masculí i femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona van saltar als terrenys de joc diumenge passat 14 de novembre per disputar els seus respectius amistosos. El femení ho va fer a Badalona contra les veteranes de l'AE La Salut Pere Gol, mentre que el masculí es va enfrontar als veterans del Castelló d'Empúries, en la celebració del centenari del futbol a la localitat de l'Alt Empordà.

L'AJFCB Femení continua amb una bona dinàmica de joc i va empatar un partit exigent contra unes jugadores que competeixen regularment (3-3). L'AJFCB va manar al marcador fins al minut 70, però al tram final del partit les futbolistes van acusar el cansament d'enfrontar-se a un equip més jove. Les autores dels gols blaugrana van ser Carla Tomàs i Goretti Donaire. Per primer cop, les jugadores de l'Agrupació van lluïr la nova equipació blaugrana de la temporada 2021/22 a Badalona. A l'acabar el partit, es va entregar una samarreta blaugrana a l'AE La Salut Pere Gol.

El proper partit del Femení serà el dissabte dia 20 de novembre a Taradell en el marc dels partits socials de l'Agrupació, en què s'enfrontaran als jugadors de més de 55 anys de l'Agrupació.

La convocatòria de l'AJFCB Femení la van completar les següents jugadores: Laia LópezVanessa RomeroCarla TomàsEsther Imaz, Cristina Molina, Goretti DonaireMarta MelgosaCristina JiménezCarol JulienchEsther Inglés, Susana GalianaLoli LamarcaEsther Torrecilla, Núria Suñé, Elena Serna i Flor de LunaJoan Carles Hidalgo va dirigir l'equip des de la banqueta, acompanyat de la responsable de material Montse Vidal, el delegat David Forcat, la fisioterapeuta Bettina Klindberg i la delegada institucional i pionera del Femení del Barça Carme Nieto.

Per la seva banda, l'AJFCB Masculí no ha aconseguit aquest cop allargar el seu cicle d'imbatibilitat. Un Castelló d'Empúries amb molt nivell es va endur finalment el partit (4-1). L'autor del gol blaugrana va ser Marcos Zamora. Els jugadors de l'Agrupació van estar convidats pel club local en motiu de la celebració del centenari del futbol a Castelló.

El proper partit del masculí és el dissabte dia 20 a Olot, també en motiu del centenari del club de La Garrotxa.

Els jugadors que van conformar la convocatòria de l'AJFCB Masculí són els següents: Juanjo RuizSamuel OkunowoJaume LlaveriaJosé Pérez HumanesJavi MolinaSalva SicartJonathan OrtuñoJavi DelgadoJoan BlanquernaXavi VilchesDani MartínezRaul HernándezMarcos Zamora, Sergi Martínez, Carles Rexach, Francesc Moreno i Álvaro Gómez. Els entrenadors Sergi Pérez Josep Palau van estar acompanyats a la banqueta pel delegat Alfons Rengel, el responsable de material Enric Castellà i el fisioterapeuta Joan Boneu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut