L'emoció de tocar la gespa del Camp Nou

L'emoció de tocar la gespa del Camp Nou

11 participants al taller “Futbol per Recordar” de la Fundació de Jugadors visiten l’Estadi del FC Barcelona

El Taller “Futbol per Recordar” que imparteix la Fundació de Jugadors del FC Barcelona a la Residència Hotel Congost del Figaró ha viscut una jornada molt especial. L’habitual sessió dels dilluns al matí ha canviat l’edifici d’aquest centre sociosanitari per la tribuna del Camp Nou. I és que les 11 persones residents que participen al taller han protagonitzat un tour molt especial pel lloc més emblemàtic del barcelonisme. Una visita que han fet en companyia dels quatre membres de l’Agrupació de Jugadors que durant aquest trimestre estan dinamitzant aquest taller de reminiscència al Figaró: Francesc Bel, Javi Delgado, Jordi Gonzalvo i Dani Martínez.

El grup, acompanyat per guies del Museu i format per residents, personal del centre i familiars, ha baixat a la zona de gespa, ha entrat al vestidor de l’equip visitant i s’ha sentit per un moment futbolista del primer equip a la zona mixta i a la sala de premsa. El secretari de la Fundació de Jugadors, Félix Barrado, i la directora, Meritxell Solé, també han acompanyat al grup.

Emoció continguda

Per la majoria de residents era la primera sortida lúdica que feien fora de la residència des que va esclatar la pandèmia, i per tant, ha suposat un doble motiu d’alegria. Una sensació de curiositat que també s’ha mantingut al llarg de la visita a les dues plantes del Museu, especialment a la secció amb objectes històrics del Club, l’espai Johan Cruyff o els audiovisuals amb els millors moments dels futbolistes blaugrana dels últims 30 anys.

12 sessions de Barça i memòria

El taller “Futbol per recordar” que imparteix la Fundació consta de 12 sessions setmanals i està dirigit a gent gran. Té com a objectiu millorar la vessant emocional d’aquestes persones, posant l’accent en la vessant emocional i basant en els records de la història del FC Barcelona. El projecte és una iniciativa de la Federació Espanyola d’Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV) en col·laboració amb el sindicat AFE.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut