Coach Values o com traslladar a l’empresa la metodologia del FC Barcelona

Coach Values o com traslladar a l’empresa la metodologia del FC Barcelona

Amb aquest programa, l’Agrupació obre el ventall professional a exfutbolistes blaugrana

El programa Coach Values de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha celebrat una nova jornada aquest dilluns 15 de novembre. En aquesta ocasió, un equip de l’empresa Pepsico va fer una estada al Camp Nou per conèixer com es pot traslladar la metodologia del FC Barcelona al món de l’empresa.

De la mà d’un equip de consultors liderats per l’exjugador blaugrana, Jofre Mateu, els i les participants no només es van endinsar en un sistema de joc i valors referenciat a tot el món, sinó que van comprovar com portar-lo a terme en el seu dia a dia. Els també exjugadors Dimas Delgado, Jordi Martínez i Andrea Orlandi van completar l’equip de la jornada Coach Values.

Coach Values és una de les propostes de l’Agrupació per a la formació d’equips d’empresa. Una jornada de teambuilding a mida de cada empresa i en què es treballen aspectes com el lideratge, la comunicació o la cohesió d’equip. Els mateixos exjugadors i exjugadores del FC Barcelona transmeten aquests valors i habilitats que han viscut a La Masia perquè els participants els puguin posar a la pràctica en el seu dia a dia a l’empresa. Al mateix temps, el Coach Values també és una manera d’obrir noves possibilitats professionals als membres de l’Agrupació amb aptituds per dissenyar i conduir l’activitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut