Victòria de l'AJFCB Masculí al Centenari de l'Olot (1-3)

Victòria de l'AJFCB Masculí al Centenari de l'Olot (1-3)

El combinat d'exfutbolistes blaugrana guanya en l'amistós celebrat a la capital de La Garrotxa

L'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona recupera el camí de la victòria en l'amistòs disputat el dissabte 20 en celebració del centenari de la UE Olot contra el seu equip de veterans. L'equip local va començar avançant-se al marcador, però els jugadors blaugrana van aconseguir remuntar el partit amb solvència, gràcies als gols de Dídac RodríguezDani Martínez Carles Rexach jr (1-3).

Per part de l'AJFCB Masculí va debutar amb el grup Cristian Hidalgo, futbolista que ha penjat les botes recentment. El migcampista va militar al FC Barcelona C i B entre 2002 i 2006, disputant algun partit amb el primer equip.

Com de costum, l'entrenador Sergi Pérez i el capità Jordi Martínez van entregar al club local una samarreta i una placa commemorativa pels seus 100 anys d'història.

Els següents jugadors van conformar la convocatòria de l'equip masculí de l'Agrupació: Juanjo Carricondo, Alex Cívico, Jordi Ferrón, Carles Gimeno, Xavi GuzmánRaul HernándezCristian Hidalgo, Alberto Manga, Dani Martínez, Jordi Martínez, Sergi Martínez, Xavi MolistFrancesc Moreno, Samuel Okunowo, José Pérez Humanes, Carles Rexach jr, Dídac Rodríguez Juanjo Ruiz. El cos tècnic va estar conformat per l'entrenador Sergi Pérez, el responsable de material Enric Castellà i el fisioterapeuta Joan Boneu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut