"Ha estat una experiència única"

Les famílies, complagudes amb la conferència d'Andrea Orlandi a l'Auditori 1899

L'exfutbolista del FC Barcelona, Andrea Orlandi, va ser el divendres 26 passat el ponent de la conferència "Life Experiences", que l'Agrupació de Jugadors va organitzar conjuntament amb ISL a l'Auditori 1899 del Camp Nou. Aquesta xerrada, adreçada a nens procedents dels Estats Units i les seves famílies, tenia com a objectiu transmetre els valors del Club als més joves que somien amb ser futbolistes professionals. 

Els valors dels "Life Experiences"

Durant la sessió, Orlandi va fer un repàs de la seva trajectòria futbolística, tot fent emfàsi en el seu pas pel FC Barcelona. Els assistents van quedar especialment sorpresos quan l'exjugador blaugrana va explicar les seves vivències amb grans jugadors com Messi, Ronaldinho, Eto'o i Xavi.

Els nens també van tenir l'oportunitat d'interactuar amb el ponent amb unes targetes grogues i vermelles que van trobar als seus seients. Aquestes targetes serveixen per transmetre els valors del Club a través d'exemples pràctics però també són una bona eina perquè els nens s'animin a interactuar i ensenyar-li una groga o una vermella a Orlandi, que de tant en tant bromejava amb ells. Al final de la sessió, pares i fills van poder fer preguntes al ponent.

La satisfacció de les famíles

"Ha estat una experiència única perquè el nostre fill conegui el Club i els seus valors", explica Samantha Ledford. El seu fill, Mason Ledford, de 9 anys, és jugador de la Barça Academy a Charlotte, Carolina del Nord. En aquesta conferència, famílies com la d'en Mason tenen la oportunitat d'escoltar de primera mà l'experiència d'un jugador del Club. "En Mason vol ser futbolista i és fantàstic que hagi pogut sentir a un jugador explicar com hi va arribar, el que va aprendre i també els errors que va cometre per poder tenir una idea del que significa i adquirir confiança en ell mateix", comenta Ledford.

L'orgull de representar al Barça

Més enllà dels nens i les seves famílies, aquesta conferència suposa tota una experiència pel propi ponent. Per a Andrea Orlandi, és "un privilegi i un orgull" representar al Barça a l'Auditori 1899. L'exjugador blaugrana també considera que és "molt positiu" que les famílies estiguin presents per saber com acompanyar als seus fills al llarg de la seva carrera. "Agraeixo a l'Agrupació de Jugadors que compti amb mi per aquestes iniciatives", destaca Orlandi.

L'agrupació ofereix aquestes conferències motivacionals, els "Life Experience" a empreses que busquen aprofundir en els valors del FC Barcelona, la motivació, l'estil de joc, el pensament crític, la superació o la frustració a través del testimoni i l'experiència d'exfutbolistes professionals i membres de l'Agrupació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut