Bones sensacions als partits de l'AJFCB Masculí i Femení

Bones sensacions als partits de l'AJFCB Masculí i Femení

Els dos equips de l'Agrupació salten al terreny de joc per Cáritas a Lloret i a la Barceloneta respectivament

Aquest cap de setmana han jugat de nou tots dos equips de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Dissabte 27 a la tarda va ser el torn de l'AJFCB Femení al Camp de futbol La Catalana contra el CF Barceloneta. D'altra banda, L'AJFCB Masculí va participar diumenge 28 al matí en un triangular solidari en favor de Cáritas al Camp de futbol Municipal de Lloret de Mar contra els veterans del CF Lloret i del Girona FC.

"És un orgull tornar a portar aquests colors"

Diumenge els jugadors de l'Agrupació es van desplaçar fins a Lloret per disputar un triangular solidari on la recaptació de la jornada es va destinar a Cáritas. Els de Josep Palau van tornar a guanyar i aquest cop es va aconseguir mantenir la porteria a zero en tots dos partits. Primer es van enfrontar als veterans del Girona FC, un partit que es va decidir a favor dels blaugrana gràcies a un gol de Jofre Mateu (0-1). Al segon partit, contra els locals del CF Lloret, la victòria de l'AJFCB Masculí va ser contundent (0-4), amb un doblet de Jordi Martínez i gols de Juanjo Carricondo i del debutant Oriol Riera, que d'aquesta manera es va estrenar marcant amb l'Agrupació.

Riera, exjugador del primer equip i amb una àmplia trajectòria al futbol professional, es mostra satisfet de tornar a vestir la samarreta del Barça després de retirar-se recentment. "És un orgull poder tornar a portar aquests colors després de 16 anys i fer-ho amb gent amb qui vaig compartir vestuari i amb d'altres que admirava quan estava al planter. És un plaer formar part de l'Agrupació", assegura Riera. Un dels altres debutants d'enguany amb l'equip, en Cristian Hidalgo, valora també positivament el fet de tenir l'oportunitat de seguir jugant amb el Club. "És un autèntic privilegi. Desvincular-se del futbol en actiu és una sensació estranya i gràcies a l'Agrupació ha estat tot més fàcil. M'han ajudat a ampliar els meus estudis i sobretot a continuar jugant a futbol", declara Hidalgo.

La convocatòria de l'AJFCB Masculí a Lloret estava conformada per Xavi GuzmánJoan CañadasSamuel OkunowoCarles GimenoOriol RieraFrancesc MorenoJuanjo CarricondoAlex CívicoJordi FerrónCristian HidalgoSergi PérezAlberto MangaJofre MateuSergi Martínez, Javi Delgado José Pérez Humanes. A la banqueta, van acompanyar a Josep Palau el delegat Alfons Rengel, el responsable de material Enric Castellà i el fisioterapeuta Joan Boneu.

"El millor partit de l'equip femení"

Les jugadores entrenades per Joan Carles Hidalgo es van enfrontar de nou a un equip en actiu i líder del seu grup a la competició de la Federació Catalana. El CF Barceloneta es va imposar a la primera part (0-4), gràcies a la velocitat i la joventut de les seves jugadores. Però l'AJFCB Femení va plantar cara a la segona part i gairebé va remuntar el partit, amb gols de Cristina PachecoGoretti Donaire i Flor de Luna. L'equip es va volcar a l'atac i les locals ho van aprofitar per marcar el 5-3 definitiu. Malgrat la derrota final i el fred, l'entrenador considera que aquest ha estat "el millor partit de l'equip femení de l'any."

Partit de l'AJFCB Femení conta el CF Barceloneta

Les jugadores que van disputar el partit contra el CF Barceloneta van ser: Cristina MolinaPaulina FerréSusana GalianaAraceli José Benavente, Núria SuñéLaia LópezGemma Giró, la capitana Vanessa Romero, Flor de Luna, Goretti Donaire, Cristina PachecoMarta Melgosa i Laua Ruiz. El cos tècnic, amb Joan Carles Hidalgo al capdavant, el completaven el delegat David Forcat, la fisioterapeuta Bettina Klindberg, la responsable de material Montse Vidal i la delegada institucional Carme Nieto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut