L'Agrupació lliura al primer equip masculí el Premi Barça Jugadors 2020

L'Agrupació lliura al primer equip masculí el Premi Barça Jugadors 2020

En representació de la plantilla, Sergio, Piqué, Sergi Roberto i Alba han rebut el trofeu que va recaure en la totalitat dels membres del primer equip masculí i femení per la seva actitud davant la situació excepcional que es va crear pel coronavirus

Els capitans del primer equip del FC Barcelona han recollit aquest dijous al matí el Premi Barça Jugadors 2020, concedit per l’Agrupació de Jugadors del Club. Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba han rebut el guardó en representació de la plantilla, guardonada pel col·lectiu d’exfutbolistes blaugrana per la seva actitud davant la situació excepcional que es va crear en els primers mesos de la pandèmia del coronavirus. En aquesta edició el Premi Barça Jugadors va recaure en la totalitat de membres dels primers equips masculí i femení. Per motius derivats de la pandèmia, el lliurament del guardó no s’ha pogut fer fins ara.

Socis d'Honor de l'Agrupació

El guardó, una samarreta blaugrana rèplica dels anys 20 personalitzada, l’han lliurat el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, acompanyat del vicepresident del FC Barcelona, Rafael Yuste. També els han lliurat el carnet que els acredita com a socis d’honor de l’Agrupació, com a agraïment a la contribució que les jugadors fan a l’entitat amb el 0,5% del seu salari.

Segons el jurat del Premi, l’actitud dels jugadors durant el primer estat d’alarma, entre febrer i juny del 2020, es va traduir en gestos a nivell col·lectiu i individual, ja sigui en aportacions econòmiques directes, de grup, on la participació en diferents iniciatives promogudes pel FC Barcelona i altres institucions. Accions que van tenir com a persones beneficiàries el conjunt de treballadors i treballadores del Club, hospitals, entitats socials, personal sanitari i la comunitat científica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut