Jugar per una bona causa

Jugar per una bona causa

Tres equips de l’Agrupació se solidaritzen amb partits pel càncer infantil, la Creu Roja i la igualtat de les persones amb discapacitat

Aquest cap de setmana passat, els membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es van calçar les botes per una bona causa. Malgrat el pont, tres equips de l’Agrupació no van fallar a tres cites amb finalitats socials i solidàries.

Partit AJFCB +55 a Sabadell

L’AJFCB Masculí va tornar a participar en un triangular solidari. Aquesta vegada, els fons recaptats durant la jornada seran destinats a la investigació del càncer infantil. L’equip es va desplaçar el dissabte 4 a Mataró per jugar amb els Amics Veterans Salesians Mataró i el Mataró United Veterans.

També a Mataró, l’AJFCB Masculí + 55 va disputar un partit solidari per la Creu Roja el diumenge 5 amb l’Espai Laru. Aquest matx va comptar amb la participació del vicepresident de l’Agrupació, Félix Barrado. L'organització d'aquest partit va poder recaptar desenes de joguines per la Creu Roja, amb l'objectiu que tots els nens i nenes puguin tenir regals aquest Nadal. 

L’equip + 55 va tenir feina doble aquest cap de setmana, ja que el dissabte 4 van participar al torneig inclusiu a Sabadell organitzat pel FC Taina. Els membres de l’Agrupació van jugar amb futbolistes amb discapacitat del Taina i del Sabadell Inclusiu. Aquesta jornada va tenir lloc un dia després de la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, una bona manera de reivindicar els drets i la igualtat d’oportunitats d’aquest col·lectiu a través del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut