Partit Solidari de l'AJFCB Masculí a Ripollet

Partit Solidari de l'AJFCB Masculí a Ripollet

Els membres de l'Agrupació van jugar per ajudar en la investigació d'una malaltia minoritària

L'AJFCB Masculí va tornar a disputar un partit solidari el dissabte 11. Els exjugadors del FC Barcelona van anar a Ripollet per recaptar fons per la Asociació Española de Deficit de Lipasa Acida Liposomal (AELALD). La Martina, de 10 anys, pateix aquesta malaltia minoritària i va estar present a la jornada. L'Agrupació li va fer entrega de la samarreta del FC Barcelona d'enguany amb el seu nom. A més, per contrubuïr a la repacptació, es va donar una samarreta signada pels capitans del primer equip BusquetsPiqué Sergi Roberto

Els jugadors de l'Agrupació, en la seva segona visita a Ripollet de l'any, van véncer de nou al conjunt local, gràcies a dos gols d'Ollés, un de Rexach jr. i un altre d'Hidalgo (1-4). En aquesta jornada, Migue va fer el seu debut amb l'AJFCB Masculí.

La convocatòria de l'Agrupació estava formada per: Juanjo Ruiz, Okunowo, Álex Cívico, Juanjo Carricondo, Cristian Hidalgo, O. Ollés, Jordi Ferrón, Alberto Manga, Rexach jr., Jaume Llaveria, Migue, Moreno, Vilches, Humanes, Sergi Pérez, Sergi MartínezJavi Delgado. Josep Palau va ser l'encarregat de dirigir el partit. El delegat Alfons Rengel, el responsable de material Enric Castellà i el fisioterapeuta Cañizares completaven l'expedició blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut