L’Agrupació lliura al primer equip femení el Premi Barça Jugadors 2020

L’Agrupació lliura al primer equip femení el Premi Barça Jugadors 2020

La plantilla sencera passa a formar part de manera vitalícia de l'Agrupació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha lliurat aquest dilluns al primer equip femení el Premi Barça Jugadors 2020, per l’actitud de tota la plantilla durant els primers mesos de la pandèmia del coronavirus. Les quatre capitanes, Alexia Putellas, Marta Torrejón, Sandra Paños i Patri Guijarro, han recollit la distinció en representació de tot l’equip de mans del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident, Tente Sánchez, i acompanyats de Xavier Puig, directiu del FC Barcelona.

L’edició del 2020 del premi al joc net que organitza cada any l’Agrupació va recaure en la totalitat dels membres dels primers equips femení i masculí, però per motius derivats de la pandèmia, el lliurament del guardó no s’ha pogut fer fins ara.

Sòcies vitalícies de l’Agrupació

Igual que el masculí, en aquest cas el guardó ha consistit en una samarreta com la que portaven els jugadors del Barça als anys 20 personalitzada amb el nom i número de cada jugadora. També els han lliurat el carnet que els acredita com a sòcies d’honor i vitalícies de l’Agrupació. En paraules d’Alfonseda, “passaran els anys i les jugadores continuaran les seves carreres, però l’Agrupació de Jugadors sempre serà casa seva”. D’aquesta manera, la plantilla del primer equip passa en bloc a formar part de l’Agrupació, que a dia d’avui té 115 exjugadores blaugrana com a membres.

Segons el jurat del Premi, l’actitud de les jugadores durant el primer estat d’alarma, entre febrer i juny del 2020, es va traduir en gestos a nivell col·lectiu i individual, ja sigui en aportacions econòmiques directes, de grup, on la participació en diferents iniciatives promogudes pel FC Barcelona i altres institucions. Accions que van tenir com a persones beneficiàries el conjunt de treballadors i treballadores del Club, hospitals, entitats socials, personal sanitari i la comunitat científica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut