Canal de compliment normatiu i ètic de la Fundació

Canal de compliment normatiu i ètic de la Fundació

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona disposa d’un Canal de Compliment Normatiu i Ètic, per a rebre i atendre tot tipus de comunicacions, consultes o denúncies relacionades amb irregularitats o incompliments, tant de la nostra normativa interna, del Codi Ètic i de Comportament, com de la legislació aplicable. Tanmateix, també es pot utilitzar el Canal amb la finalitat de resoldre dubtes o per a suport i recolzament sobre com aplicar la normativa interna i els nostres valors.

compliance@jugadorsfcbarcelona.cat

Aquest canal es troba a la disposició dels seus membres, personal, usuaris, jugadors, socis, proveïdors, col·laboradors o patrocinadors de la Fundació, així com també és accessible per a altres tercers relacionats.
 
La Fundació de Jugadors estableix les garanties de confidencialitat i indemnitat pertinents al Canal quan s’actua de bona fe, preservant en tot moment l’honor i la presumpció d’innocència dels denunciats davant comunicacions infundades o malintencionades i actuant amb la màxima objectivitat, rigor i diligència.
 
Recorda que les comunicacions es poden realitzar de forma anònima i, en cap cas, se’n derivaran cap tipus de represàlies.

Un bon ús d’aquest Canal ajuda a l’actuació per a prevenir, detectar i notificar degudament comportaments que poden ser il·lícits, tant aquells que afecten directament o a terceres persones.
 
Les dades personals proporcionades al Canal seran tractades de conformitat a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, amb les pertinents mesures per a la seguretat de la informació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut