Compliance Officer de la Fundació

Compliance Officer de la Fundació

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona disposa de la Funció de Compliance, que treballa per assegurar el compliment normatiu, el qual implica no només conèixer i respectar el Codi d’Ètica i de Conducta, sinó també d’altra normativa interna per tal d’assegurar el compliment amb les diferents legislacions vigents d’aplicació.
 
Amb aquesta missió, la Fundació compta amb el/la Chief Compliance Officer.
 
El/la Chief Compliance Officer de la Fundació és una figura amb poders d’autonomia i independència propis, que coneix el funcionament de les dues entitats, de la seva cultura i de les seves activitats, motiu pel qual pot detectar i posar solució a fets potencialment contraris a les lleis i normativa interna. Entre d’altres funcions, el/la Chief Compliance Officer és responsable de la tramitació i seguiment de denúncies rebudes al Canal de Compliment Normatiu i Ètic.

Alhora, el/la Chief Compliance Officer executa les seves funcions en base als principis de proporcionalitat i autoritat, de manera que les seves actuacions seran sempre proporcionals als riscos als quals s’exposa la Fundació i, les seves opinions i recomanacions són rellevants davants dels òrgans de govern.
 
Recorda que pots contactar amb el/la Chief Compliance Officer a través del següent correu electrònic compliance@jugadorsfcbarcelona.cat, per tal de comunicar qualsevol tipus de situació de irregularitat que contravingui els nostres valors ètics o legals. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut