Exfubolistes del Barça: Més que passat

Exfubolistes del Barça: Més que passat

L’Agrupació es reivindica coincidint amb el 63è aniversari de l’entitat

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona llança la campanya “Més que passat”, per reivindicar el paper protagonista dels i les exfutbolistes blaugrana en la vessant social del Club. El llançament de la campanya coincideix amb el 63è. aniversari de la constitució de l’Agrupació, fundada oficialment el 6 de febrer de 1959, i es complementa amb la iniciativa MÉS QUE” engegada pel FC Barcelona el juny del 2021. El lema “Més que Passat” estarà present en les principals activitats que organitzarà l’Agrupació al llarg d’aquest 2022.

Exfutbolistes protagonistes

Al llarg del vídeo, veus en off de membres de l’Agrupació expliquen perquè són alguna cosa més que persones que han jugat a futbol en el passat. I perquè el fet d’haver defensat els colors blaugrana té unes implicacions més enllà del joc.

Quan els i les exfutbolistes del Barça són MÉS QUE PASSAT?

  • Quan vesteixen la samarreta blaugrana, portant els valors del Barça a tot arreu i especialment al costat de causes benèfiques.
  • Quan participen en accions com veure els partits del primer equip a hospitals amb pacients de totes les edats, o fer tallers de memòria en residències de gent gran.
  • Quan surten fora de Catalunya i veuen com el Club té un poder transformador a tot el món, com en les activitats de la Fundació Barça en què l’Agrupació ha col·laborat.
  • Amb les Penyes, compartint amb elles les vivències i la passió pel Barça.
  • Ajudant i acompanyant a través de formació i orientació professional els jugadors i jugadores de la casa.
  • Quan mantenen ben vius els valors que han viscut com a jugadors del Barça i ara els comparteixen amb altres organitzacions i empreses.
  • Quan estan al costat dels companys i companyes que passen dificultats, cosa que l’Agrupació ha estat fent durant més de 60 anys.

 

Kubala i Putellas, icones d’èpoques diferents del Barça

Ladislau Kubala i Alexia Putellas són els dos futbolistes blaugrana icones de la campanya de l’Agrupació. El gran mite del Barça va ser president de l’Agrupació entre 1990 i 1999, i va ser una de les ànimes de la Fundació de Jugadors, creada expressament per a canalitzar les ajudes econòmiques a exfutbolistes blaugrana. Alexia Putellas, Pilota d’Or, també és sòcia de l’Agrupació des del 2017 i des d’un primer moment ha mostrat un gran respecte per totes les generacions prèvies que han fet possible que el futbol femení sigui on és en l’actualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut