Mutuam i la Fundació de Jugadors, unides per la gent gran

Mutuam i la Fundació de Jugadors, unides per la gent gran

Les dues entitats signen un conveni de prestació del Servei d’Orientació Social

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona i el Grup Mutuam amplien la seva col·laboració i acorden que l’entitat sense ànim de lucre ofereixi el seu Servei d’Orientació Social a la Fundació. La signatura del conveni s’ha fet aquest dilluns 7 de febrer i ha anat a càrrec del president de la Fundació, Ramon Alfonseda, el director general del Grup Mutuam, Francesc Brosa, i el secretari de la Fundació, Félix Barrado.

Conveni Mutuam

La col·laboració està dirigida a exfutbolistes del FC Barcelona i les seves famílies que perceben ajudes per part de la Fundació i que precisin d’aquesta assistència social. Mutuam oferirà el servei de manera gratuïta a les persones beneficiàries de la Fundació de Jugadors.

El Servei d’Orientació Social, que Mutuam proveeix, té l’objectiu d’informar, orientar i proporcionar assessorament social especialitzat. Aquesta col·laboració entre les dues organitzacions facilitarà que aquelles persones grans que ho necessiten rebin l’atenció personalitzada de professionals per guiar-los en aquells serveis socials que més s’adeqüen a les seves necessitats.

El conveni també preveu un descompte comercial del 5% en els serveis d’atenció domiciliària i recursos residencials per a tots els membres de l’Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut