Un reconeixement pels valors a De Jong i Aitana

Un reconeixement pels valors a De Jong i Aitana

Han rebut el Premi Barça Jugadors corresponent a la temporada 2020-21

Frenkie de Jong i Aitana Bonmatí han recollit aquest divendres el Premi Barça Jugadors, la distinció que els reconeix com el jugador i jugadora del FC Barcelona amb millor joc net. El guardó és el reconeixement que cada temporada fa l’Agrupació de Jugadors del Club als jugadors dels primers equips blaugrana pel seus valors. Després d’un període de votacions populars en què a finals de la temporada  passada hi van participar més de 5.000 culers d’arreu del món, finalment aquest divendres Aitana i De Jong han recollit la distinció de mans del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, el vicepresident del FC Barcelona, Rafael Yuste, i els directiu blaugrana, Xavier Puig i Enric Masip. Els han acompanyat els directius de l’Agrupació Tente Sánchez, Félix Barrado, Jofre Mateu i Laura Llinàs.

Compromís i humilitat

En el seu veredicte, de De Jong el jurat va destacar el compromís amb el Club i humilitat mostrats en tot moment, des de la seva arribada al Club l’estiu del 2019. El compromís amb l’entitat blaugrana també va ser un dels aspectes que van fer que Aitana fos la jugadora guardonada, i també el seu exemple per a futures generacions de futbolistes.

Un premi pels valors

Amb el lliurament d’avui, De Jong i Aitana entren a formar a part del llistat dels jugadors i jugadores blaugrana que des del 2010 han rebut una distinció en què, enlloc del bon joc o el rendiment esportiu, es valoren aspectes com l’actitud i el comportament tant dins com fora del camp. A excepció de la temporada 2019-20 en què el Premi va ser per a la totalitat de les plantilles per la seva actitud en els primers mesos de la pandèmia, al llarg de la història del premi la distinció ha estat individual, i des de la temporada 2018-19 també distingeix la millor jugadora.

De Bojan a Alexia

Bojan Krkic va ser el primer en rebre el Premi Barça Jugadors, la temporada 2009-10. El van seguir Andrés Iniesta (2010-11) i Xavi Hernández, l’actual entrenador en dues ocasions consecutives. El gran capità Carles Puyol i Javier Mascherano van ser els següents. Leo Messi va guanyar el Premi Barça Jugadors la temporada 2015-16. La següent temporada i després de la històrica remuntada al PSG el va recollir Sergi Roberto, mentre que Ivan Rakitic va ser el jugadors distingit de la temporada 2017-18. Ter Stegen i Alexia Putellas van rebre el Premi Barça Jugadors de la temporada 2018-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut