Del Barça a l'escola de negocis

Del Barça a l'escola de negocis

Alumnes d'ESADE participen al "Coach Values", el team building de l'Agrupació per aprendre com els valors del Barça es poden aplicar al món de l'empresa.

Que plou? Això no és cap problema. En el món professional, igual que en un partit de futbol, hi ha moments en què l'escenari es modifica i hem de saber adaptar-nos. Però per això cal tenir una bona preparació tant metodològica com també a nivell d'habilitats socials. De preparació, mètode i també de soft skills se'n parla -i sobretot es practica- en el "Coach Values", l'activitat de team building de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, i que aquesta setmana ha celebrat una nova edició. En aquesta ocasió, els i les participants han estat un grup d'alumnes de l'escola de negocis ESADE. Durant un matí han canviat l'aula acadèmica per una altra aula ben especial, el recinte del Camp Nou.

Agrupació Coach Values amb ESADE (2)

Allà els han rebut els exjugadors del FC Barcelona, Ramon Alfonseda i Jofre Mateu. Des de la seva experiència professional, els han parlat de com van viure la construcció d'un equip i l'aplicació de la metodologia Barça. El president de l'Agrupació se centra en la construcció de l'equip com a estratègia per aconseguir un joc brillant i bons resultats, a partir de la seva etapa al primer equip on va tenir d'entrenador Rinus Michels. De la seva banda, Mateu se centra en el mètode de treball -maneres, llenguatges, acompanyament- que han fet de l'ADN Barça un model únic al món.

Agrupació Coach Values amb ESADE (3)

I és hora de posar-ho en pràctica. Ben a prop del Camp Nou, el grup canvia les cadires i l'aula per l'equipació del Barça i un camp de debò. Allà s'hi sumen els exjugadors blaugrana Carles Cuadrat i Jordi Martínez, on a través d'activitats relacionades amb el futbol i la pilota com a protagonista, posaran realment en pràctica aspectes que prèviament s'hauran comentat, com el treball en equip, el lideratge o la comunicació.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut