L'Agrupació participa en la jornada d'homenatge a Johan Cruyff a Sitges

L'Agrupació participa en la jornada d'homenatge a Johan Cruyff a Sitges

L'AJFCB Masculí torna als terrenys de joc amb dues victòries contra els Veterans del Sitges i la Fundació Cruyff.

El dissabte 26 de març l'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar de nou després de tres mesos sense fer-ho, a l'Estadi Municipal Aiguadolç de Sitges, en l'homenatge que la localitat del Garraf organitzat habitualment en record de Johan Cruyff, en el 6è aniversari de la seva mort. Els exjugadors blaugrana van guanyar contra el combinat de la Fundació Cruyff (3-2) i contra la Fundació Veterans Sitges (10-0). La jornada va comptar amb la presència de Jordi Cruyff, l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, els directius del FC Barcelona Aureli Mas i Miquel Camps i l'exjugador blaugrana José Mari Bakero. Tots ells van estar presents a l'homenatge a Cruyff que va tenir lloc a l'Avinguda de les Estrelles. El capità Santi Ezquerro va fer entrega d'una samarreta blaugrana a Jordi Cruyff en honor a en Johan.

Malgrat la pluja, els jugadors de l'Agrupació van poder gaudir d'una bona jornada de futbol. El primer partit amb la Fundació Cruyff, un equip més jove, es va complicar però l'AJFCB Masculí va aconseguir imposar-se gràcies als gols de Dani VilaAlguer Bruguerola i un altre en pròpia (3-2). En el segon partit amb la Fundació Veterans Sitges, els exjugadors del Barça van dominar el joc durant tot el partit i fins a sis golejadors van donar la victòria a l'Agrupació. Ortuño, Alguer, Santi Ezquerro i Oscar Ollés van anotar per partida doble i també van marcar un gol cadascú Juanjo Carricondo Nakor Bueno, arrodonint el marcador en un 10-0.

Aquesta emotiva jornada d'homenatge va suposar el debut com a nou entrenador de l'AJFCB Masculí de Jordi Gonzalvo, substituïnt a Josep Palau, que durant 17 anys ha dirigit els veterans del FC Barcelona. A la banqueta el van acompanyar el segon entrenador, Sergi Pérez, el delegat Alfons Rengel i el fisioterapeuta Antonio Cañizares. La convocatòria va estar formada pels següents jugadors: Jaume Llaveria, Andreu F, Samuel Okunowo, Ortuño, Joan G. Orti, Clotet, J. Botella, Javi Delgado, Juanjo Carrricando, Joan Blanquera, Oscar Ollés, Nakor Bueno, Raúl Hernández, Sergi Martínez, Dani Vila, Alguer B, J.C Cervantes i Santi Ezquerro

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut