Relleu a la banqueta de l'Agrupació

Relleu a la banqueta de l'Agrupació

Jordi Gonzalvo substuteix Josep Palau com a primer entrenador de l'equip masculí

Després de 17 anys al càrrec, Josep Palau deixa de ser l'entrenador de l'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. El substitueix Jordi Gonzalvo, que va fer el seu debut el dissabte passat a Sitges en la jornada d'homenatge a Johan Cruyff. Sergi Pérez seguirà sent el segon entrenador de l'equip. "És un orgull poder entrenar als veterans del Barça", explica Jordi Gonzalvo, jugador de l'infantil, el juvenil i el Comtal entre 1960 i 1966 i col·laborador habitual de la Fundació de Jugadors del FC Barcelona.

17 anys de dedicació

Josep Palau deixa un llegat de 17 anys de dedicació per l'equip masculí de l'Agrupació. Tal com explicava en aquesta entrevista a l'octubre de 2020, per Josep Palau, la tasca de l'entrenador va més enllà del futbol: "A l’Agrupació, més que un entrenador soc un amic. El que importa no és l’exigència d’anar a guanyar, sinó mirar que tot funcioni, que tothom estigui content." En paraules del nou entrenador, Jordi Gonzalvo, "Cuca Palau és una figura llegendària, sempre mostrant estima a tots els jugadors".

Josep Palau2_Sergio Ruiz

Josep Palau donant indicacions al vestuari / Sergio Ruiz

Debut amb victòria

Jordi Gonzalvo ha debutat aquest cap de setmana amb dues victòries contra la Fundació Cruyff (3-2) i la Fundació veterans Sitges (10-0) en la jornada d'homenatge a Johan Cruyff. "Va ser una matinal emotiva i vaig estar molt a gust amb els jugadors, que van estar atents i discilplinats," assegura Jordi Gonzalvo. Aquest dimarts, a l'entrenament del masculí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Jordi Gonzalvo ha estat anunciat oficialment com a nou entrenador davant de tots els membres de l'Agrupació que habitualment participen dels entrenaments.

Homenatge a Cruyff Sitges 4

Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez a l'homenatge a Johan Cruyff a Sitges / Sergio Ruiz

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut