Amistós de l'Agrupació amb la Penya Barcelonista Cotlliure a França

Amistós de l'Agrupació amb la Penya Barcelonista Cotlliure a França

L'AJFCB Masculí venç en el seu desplaçament a la localitat francesa pel segon aniversari de la penya blaugrana (0-7)

El dissabte passat, el conjunt de veterans dirigit per Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez va participar en el segon aniversari de la Penya Barcelonista Cotlliure a França. En una jornada amb fort vent i condicions adverses del terreny de joc, els jugadors de l'Agrupació van aconseguir imposar el seu joc contra un equip més jove. 

A la primera part, on el joc va ser poc fluid, Jofre Mateu de penal i Cristian Hidalgo van avançar als exjugadors blaugrana al marcador. El resultat favorable va donar confiança als de Jordi Gonzalvo de cara a la segona part, on van aconseguir dominar el partit i gaudir de nombroses ocasions. Jofre mateu va marcar de nou i per partida doble, firmant així el seu hat-trick que el convertia en el màxim goleador del partit. Cristian Hidalgo també va arrodonir el seu doblet amb un segon gol i Oriol Riera i Dani Martínez van completar la golejada de l'Agrupació (0-7). Els porters Jaume Llaveria i Xavi Guzmán van aconseguir mantenir la porteria a zero gràcies a les seves intervencions.

IMG_6034

Al finalitzar el partit i en commemoració del segon aniversari de la Penya Barcelonista Cotlliure, l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va fer entrega d'una placa que Jordi Gonzalvo va entregar a Xavier Orts. En retorn, la Penya blaugrana va oferir un obsequi que l'entrenador va rebre en nom de l'Agrupació. Així mateix, Sergi Pérez va donar una altra placa a l'alcalde de Cotlliure i Samuel Okunowo va aceptar com a capità la copa que acredita als veterans blaugrana com a vençedors de la jornada.

A més, al mateix camp es va organitzar un piscolabis de germanor amb la gent de la localitat francesa que van gaudir del partit i de la jornada de celebració del segon aniversari de la Penya Barcelonista de Cotlliure.

Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez, acompanyats pel delegat Alfons Rengel, el fisio Joan Boneu i el responsanble de material Enric Castellà, van convocar per aquest partit a Llaveria, X.Guzman, Samuel Okunowo, Ortuño, Jofre, Oriol Riera, C.Hidalgo, Javi Delgado, Junajo Carricondo, Dani Martínez, Alberto Manga, Francesc Bel, Raul Hernandez, Sergi Martínez, J.P Humanes, Alguer B i Jordi Torcal.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut