Mor Josep “Cuca” Palau, exjugador del FC Barcelona i entrenador de l’Agrupació durant els últims 17 anys

Mor Josep “Cuca” Palau, exjugador del FC Barcelona i entrenador de l’Agrupació durant els últims 17 anys

Actualment era directiu de l'Agrupació i la Fundació de Jugadors del Club.

Josep Palau, Cuca Palau, ha mort aquest dissabte 30 d'abril a l’edat de 78 anys. Actualment Palau era directiu de l’Agrupació i la Fundació de Jugadors i fins fa poc n’era l’entrenador de l’equip masculí, al capdavant del qual havia estat durant 17 anys.

Josep Palau (La Llacuna, 24 de setembre de 1943) va jugar tres temporades al Juvenil del FC Barcelona, entrenat per Isidre Flotats. Va jugar al Vilafranca i el 1964 va fitxar pel CE Sabadell, on s’hi va estar fins el 1968, i també entre 1969 i 1975. De fet, el 1967 va marcar el primer gol oficial a la Nova Creu Alta. Com a davanter va jugar al FC Barcelona la temporada 1968-69. Va penjar les botes com a jugador del Reus (1975-77).

Una vegada retirat del futbol professional, Palau va entrenar a l’escola TARR de Barcelona i el 1978 va entrar a formar part de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Des d’un primer moment es va implicar en l’Àrea Esportiva de l’Agrupació, aleshores presidida per Josep Fusté. El 3 de juny de 2005 va debutar com a entrenador de l’equip de veterans en un amistós que es va jugar a Begues. Des d’aleshores i fins aquest mes de març ha dirigit més de 700 partits, alguns d’ells compromisos internacionals com a Grècia, Oman o Polònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut