L’AJFCB Masculí guanya contra el Girona

L’AJFCB Masculí guanya contra el Girona

Nova trobada entre els exfutbolistes blaugranes i els veterans del Girona a la Ciutat Esportiva.

Els jugadors de l’Agrupació del FC Barcelona van aconseguir una nova victòria en l’amistós jugat el passat dissabte 14 de maig a la Ciutat Esportiva contra el veterans del Girona. Els jugadors blaugranes van aconseguir anotar 4 gols a la primera part amb un doblet de Jofre Martínez i gols de Jordi Martinez i Cristian Hidalgo. 

El gran avantatge que portava l’AJFCB masculí es va minorar a la segona part. L’equip gironí es va aixecar després del descans i va aconseguir marcar 2 gols, però no va poder acabar de remuntar el partit, donant, per tant, la victòria als de Barcelona.

Més enllà del resultat, durant tota la jornada, es va viure un ambient molt bo al camp gràcies a la gran relació que existeix entre les dues institucions. 

Per aquest partit, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Sergi Pérez van convocar a Jaume Llaveria, Xavi Guzman, Samuel Okunowo, Sergi Martínez, Rexach jr, David Clotet, Carles Gimeno, Ortuño, Sergi Pérez, Juanjo Carricondo, J.C Cervantes, Javi Delgado, Raúl Hernández, Andreu Argudo, Jofre Mateu, Cristian Hidalgo, Óscar Ollés i Jordi Martínez. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut