Amb l'equip, a Torí!

Amb l'equip, a Torí!

Ramon Alfonseda va viatjar amb la delegació del FC Barcelona a una final en què hi va assistir un grup d'exjugadores del Club

Tot i que la segona Champions del FC Barcelona Femení es va escapar, la disputada a Torí passarà a la història com la primera final del Femení amb un desplaçament massiu. 15.000 culers van tenyir la ciutat de blaugrana, en un ambient que mai oblidaran i que va dominar el Juventus Stadium, tot i que el partit es va decantar pel bàndol francès. Precisament, aquesta atmosfera blaugrana és un dels aspectes que més destaca el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, que va viatjar amb l'expedició institucional: "em quedarà un molt bon record perquè l'ambient de Torí em va transportar a la final del 1979 a Basilea, amb moltes famílies i amics donant suport a l'equip, i això dona valor a l'afició blaugrana". Alfonseda se sent orgullós perquè el reconeixement a les jugadores actuals és fruit de totes aquelles que des del 1970 han jugat en el Femení i n'han anat augmentant el nivell dècada a dècada.

Final Champions Torí (2)

Fins a 11 exjugadores blaugrana i membres de l'Agrupació es van desplaçar a Torí per presenciar la final. I precisament, algunes d'elles van viatjar acompanyades amb la família i amistats. "Quan jugàvem, a nosaltres només ens venia a veure la família, i veure 15.000 culers tan lluny de Barcelona per veure un partit del Femení em va impressionar", assegura Elisabet Cólera, jugadora del Barça Femení entre 1992 i 1996.

Diferents generacions de veteranes del Barça van estar a Torí, des de representants dels primers anys del Femení, com Maria Teresa Andreu, Neus Gallofré i Núria Gómez, exjugadores dels anys 80 i 90 com la mateixa Cólera, Loli Lamarca, Tonyi Muñoz, Montse Vidal, Àfrica Ocaña i Anna Solernou (aquestes últimes, campiones de la Copa de la Reina del 1994, el primer títol oficial del Barça Femení) o més recents com les directives de l'Agrupació, Gemma Giró i Laura Llinàs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut