Gran homenatge a Eusebio Sacristán a Sitges

Gran homenatge a Eusebio Sacristán a Sitges

L’AJFCB Masculí participa en un partit per homenatjar a l’ exfutbolista del 'Dream Team'.

Dissabte 21 de maig, l’Agrupació va disputar un partit entre els exjugadors blaugrana i els veterans de Sitges amb motiu de l’homenatge a Eusebio Sacristán. L’Eusebio va ser i continua sent molt important pel Barça: va formar part del Dream Team que el 20 de maig de 1992 va aixecar la primera Copa d’Europa de la història del Club, un triomf del qual divendres passat es va complir 30 anys.

En aquest partit, l’exjugador del Barça i actual directiu de l’Agrupació es va tornar a posar les botes per una estona i va poder compartir gespa amb excompanys i amics com Amor, Salinas, 'Chapi' Ferrer, Pinilla i Moreno.

Un partit que va permetre que l’exblaugrana pogués gaudir un altre cop del futbol com quan era un nen, tal i com explica. “Quan va acabar la meva etapa de futbolista, vaig tenir l'oportunitat de jugar partits amb els veterans del Barça i del Sitges també. En aquests partits podia continuar jugant a futbol amb la mateixa il·lusió que jo tenia quan era un nen”, va confessar.

Després d’aquest amistós, es va celebrar l’acte d’homenatge. Envoltat de familiars i membres de l’Agrupació, com el vicepresident Tente Sánchez, Sacristán va rebre una placa amb el seu nom. Aquesta placa es va instal·lar en l'Avinguda de les Estrelles, situada en el passatge Johan Cruyff 14 del Camp Municipal d’Aiguadolç. 

 

Va ser una trobada especial, ja que era el primer reconeixement que se li feia després de la seva recuperació. A finals del 2020 va patir traumatisme cranioencefàlic que el va deixar en coma uns dies. “Va ser molt bonic aquest detall que van tenir amb mi els veterans del Barça i del Sitges per oferir-me aquesta possibilitat. De petit m’ho passava molt bé jugant a futbol i de gran encara em permet viure moments especials” concloïa l’exjugador. 

Per aquesta jornada, els entrenadors Chapi Ferrer i Jordi Gonzalvo van convocar a més a més de l’Eusebio Sacristán a Julio Salinas, Samuel Okunowo, Jofre Mateu, Antoni Pinilla, Guillermo Amor, Felip Ortiz, Mingo, Quique Àlvarez, Quique Càrcel, Juan Carlos Moreno, Santi Ezquerro, Antoni Goikoetxea, Carles Busquets, Ivan Hammouch, Óscar Arpón, Delfí Geli i Sergi Pérez. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut