Transmissors d'experiència i valors Barça

Transmissors d'experiència i valors Barça

Els esdeveniments per a empreses organitzats per l'Agrupació de Jugadors incorporen nous participants.

El programa d'activitats per a empreses organitzades per l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es continua desplegant a la recta final de la temporada. Es tracta d'una oportunitat per transmetre els valors dels i les exfutbolistes blaugrana a organitzacions i empreses, i al mateix temps dotar de capacitació i experiència els mateixos membres de l'Agrupació. Actualment el programa d'esdeveniments està format per 3 activitats: la xerrada "Life Experience", la jornada "Coach Values" i els partits de futbol.

250525 Andrea Orlandi + Oriol Riera

Mica en mica la llista de participants va creixent i en les últimes sessions tant de la jornada "Coach Values" com de la xerrada "Life Experience" s'hi han sumat els exjugadors blaugrana Fede Bessone i Laura Llinàs, que completen la llista formada per Juanjo Carricondo, Carles Cuadrat, Dimas Delgado, Jordi Martínez, Jofre Mateu, Andrea Orlandi i Oriol Riera.

Bessone, format a les categories inferiors del FC Barcelona i amb un ampli recorregut a la lliga anglesa i als Estats Units, ha participat recentment a la jornada "Coach Values" organitzada per a l'escola de negocis IESE i en què es va treballar de manera específica l'estratègia de lideratge i la cultura d'empresa. De la seva banda, Laura Llinàs va protagonitzar la xerrada "Life Experience" davant de 200 nenes futbolistes procedents dels Estats Units i que participaven en una estada organitzada per ISL, partner de l'Agrupació. Aquestes xerrades experiencials també s'adapten a qualsevol tipus d'audiència. Precisament, fa poques setmanes els exjugadors Carles Cuadrat i Juanjo Carriconido van compartir les seves vivències al Barça amb joves residents de La Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut