El Premi Barça Jugadors ja té els 6 finalistes

El Premi Barça Jugadors ja té els 6 finalistes

Pedri, Araújo i Ter Stegen pel Masculí, i Alexia, Aitana i Mapi pel Femení, opten al reconeixement del joc net que atorga l'Agrupació de Jugadors

El Premi Barça Jugadors 21/22 ja coneix els 6 noms dels i les futbolistes del primer equip de futbol del FC Barcelona que opten al reconeixement pel seu joc net. El guardó que promou l’Agrupació de Jugadors del Club distingeix la millor conducta tant esportiva, com extraesportiva, de la temporada, en aquest cas la 2021-22. La primera fase de votació va estar oberta a tots als aficionats del Barça de l'11 al 25 de maig. En aquest període més de 1.600 culers van triar que els finalistes fossin en la categoria masculina: Pedri amb el 31% dels vots, Ter Stegen -guanyador de l'edició 2019-  amb l'11% dels vots i Araújo amb el 9% dels vots. I en el cas del femení les seleccionades han estat: Alèxia -també guanyadora del 2019- amb el 41% dels vots, Aitana -que va rebre el reconeixement l'any passat- amb el 17% dels vots i María "Mapi" León amb el 5% dels vots.

La següent fase del guardó quedarà en mans d’un jurat format per persones vinculades a l’Agrupació, al Club, a les institucions esportives de Catalunya i els mitjans de comunicació en la qual decidiran el proper dimarts 31 de maig quin jugador i jugadora del primer equip mereixen el Premi de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Un guardó que pren com a referència el fair play de cada futbolista tant dins, com fora del terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut