La Folga 65 torna dos anys després

La Folga 65 torna dos anys després

L’Agrupació de Jugadors recupera la seva trobada anual per als exfutbolistes del primer equip de més edat

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, com ja es va anunciar a l’Assemblea del passat 18 de maig, ha reprès tota la seva activitat i, amb això, desprès de dos anys, ha tornat l’excursió de La Folga, aquesta vegada a L’Escala (Costa Brava)

Aquesta cita no es va poder celebrar pel  Covid però, aquest any, la sortida s’ha reprès amb un viatge de dos dies al municipi gironí on els participants van gaudir de diferents activitats que combinen el turisme amb la cultura i que els va permetre conèixer llocs emblemàtics i gaudir de la gastronomia de la zona.

La Folga és una trobada per exjugadors i exjugadores blaugrana de més de 65 anys i els seus acompanyants. Una activitat que permet la retrobada de molts excompanys que per diferents raons no es poden veure durant l’any i que la fa molt especial. L’objectiu d’aquest aplec és “fer barcelonisme a través dels mateixos veterans” explica Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació. 

Aquest any, com a novetat també s’ha comptat amb la presència de les dones d’alguns exjugadors que havien assistit en edicions anteriors de la Folga i que actualment ja ens han deixat.  D’altra banda, , han entrat a la llista de la Folga els exjugadors Tente Sánchez i Paco Martínez, que es sumen a la llista de 32 assistents que en un temps enrere havien vestit la samarreta del club al primer equip. 

PARTICIPANTS  
José Joaquim Albadalejo  Félix Palomares 
Ramon Alfonseda Bartolomé Paredes 
Quique Costas Josep Pinto 
Joan Manuel Asensi  Carles Rexach 
Ismael Comas Miguel Reina
José Luis Davila  Tente Sánchez 
Ramón Díaz   Manuel Tomé
Paco Gallego Joan Torrent 
Juan García  Joan Vilà 
José Mª Laredo  Pedro Zabalza 
Martí Filosia Pere Valentí Mora 
Pere Mas  Francisco Nieto 

 

La Folga 2022 ha estat "tot un èxit", en paraules del president. "Feia 2 anys que no ens veiem i això ha incrementat la il·lusió de veure'ns, d'estar junts i compartir altra vegada les nostres vivències del passat", afirmava Alfonseda. En relació amb la nova incorporació a aquesta edició Alfonseda també ha tingut unes paraules: "Ens ha agradat molt, poder gaudir de les esposes/parelles de companys que ens han deixat des de la primera Folga i hem pogut estar tots junts, ha estat molt emotiu".     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut