L’AJFCB Femení torna al camp amb un partit benèfic

L’AJFCB Femení torna al camp amb un partit benèfic

Les exjugadores blaugrana s’enfronten a La Florida Femení A per recaptar fons per l’ONG Oído Colina.

El Parc de les Planes (Hospitalet del Llobregat) va ser el lloc on, diumenge 29 de maig, l'equip femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar el seu primer partit aquest any. Un partit de caràcter benèfic contra La Florida Femení A per aconseguir diners per l'ONG Oído Colina, una organització que treballa a nivell internacional per donar suport al desenvolupament de l'educació. 

En aquesta ocasió, les veteranes del Barça es veien les cares contra La Florida A Femení, un equip que juga en actiu en competició a la Federació Catalana de Futbol. Aquest fet és habitual, ja que, desgraciadament "encara és molt complicat trobar equip de veteranes" confessava l'entrador Joan Carles Hidalgo, “quasi sempre hem de jugar amb equips que encara estan en actiu en competició”.

Tot i que l'AJFCB va dominar el joc durant tot el partit, la joventut de l'equip contrari feia perdre a les blaugrana en velocitat. En dues d'aquestes accions les de La Florida ho van aprofitar i van aconseguir marcar dos gols.

El resultat final va ser d'un empat a 2, amb gols de Lidia Lahoz i Esther Torrecilla, uns gols que van ser molt aplaudits pels espectadors al camp. Les altes temperatures també van ser protagonistes: "fèiem rotacions contínues a la banqueta per tal que la calor no envaís a les jugadores" explicava Hidalgo, " van acabar molt cansades, però molt satisfetes amb el partit i amb poder tornar a jugar", concloïa.

La convocatòria de l'Agrupació feta per Joan Carles Hidalgo i David Forcat va estar formada per Sandra Alvárez, Vanesa Cabeza, Susana Galiana, Aury Granero, Esther Inglés, Araceli J Benavente, Cristina Jiménez, Carol Juliench, Lidia Lahoz, Loli Lamarca, Laura Llinás, Sílvia Mariano, Cristina Molina, África Ocaña, Marisa Quiles, Núria Suñé, Carla Tomás i Esther Torrecilla. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut